print logo
Byens netværk

ESTATE MEDIA

september 2015


 
ESTATE MEDIA leverer nyheder, viden, konferencer og seminarer til bygge- og ejendomsbranchen.

Ejendomsmarkedet er igen på vej op, og der har spredt sig en god fornemmelse af, at krisen langt om længe er ved at slippe sit tag i bygge- og ejendomsbranchen. For at følge med i opsvinget er det vigtigt at holde sig opdateret på de seneste nye byudviklingstendenser, arkitektur, rådgivning, boliger og erhverv og love og regler.

ESTATE MEDIA er hele branchens videns- og mediehus. Vi arrangerer konferencer, seminarer, udgiver branchens førende uafhængige magasin og leverer daglige nyheder på www.estatemedia.dk


Siden 2008 har vi leveret viden og netværk og sørget for dybdeborende reportager og klare overblik, der har givet branchen masser af viden om alle de andre, der er med til at skabe gode byggerier og ejendomme over hele landet.

En vigtig del af vidensformidlingen er ESTATE KONFERENCE og SEMINAR. Vi tilbyder mere end 30 arrangementer årligt, der henvender sig direkte til aktører i bygge- og ejendomsbranchen. På konferencerne er overblik og debat i fokus om muligheder og nye konkurrencevilkår, politik og samfundsforhold, der vedrører byggebranchen, og på vores eksklusive seminarer går vi tæt på nogle af de nye ting i branchen, når det gælder regler, planlægning og lovgivning.

Mira Trolle Scheel, der er kendt af mange i Byens Netværk, er netop startet som partner i ESTATE MEDIA. Mira har allerede fuld fart på med at arrangere masser af spændende konferencer og seminarer.

ESTATE KONFERENCE tilbyder nu, at du kan melde dig ind for bare 10.990,- i ESTATE MORE CLUB og på den måde få adgang til alle dagskonferencer og seminarer i et helt år.

Nogle af de højaktuelle temaer og emner, vi sætter fokus på i de kommende måneder er:

BR15 - På seminaret den 29. oktober går Peter Noyé fra Niras og Kristian Skovgård Larsen og Jes A. Rosenvinge fra advokatfirmaet Lett i dybden med BR15 lige fra rentabilitetskriterier, juridiske rammer og installationer.

Innovation og samarbejde - Hvordan skaber man den optimale proces, når det gælder arkitektur, rådgivning, og samarbejde med mest muligt hensyn til tid og økonomi? Det bliver der set nærmere på 17. november.

Erhvervs- og boligmarkedet i København - Københavns vækst fortsætter. Fra primært at have drejet sig om boliger er erhvervsudviklingen nu også kommet i fokus. Hvor kommer de næste udviklingsområder, og hvilke muligheder åbner sig i de kommende år? Det ser vi meget nærmere på tirsdag den 10. november, hvor der blandt andet bliver mulighed for at møde Københavns nye plandirektør Søren Tegen Pedersen og en række af de mest markante udviklere i København lige nu. På det tidspunkt er den nye kommuneplan gennem høringsfasen, så det bliver et af de store temaer på konferencen.

Og der er mange andre ting på programmet som for eksempel lejeloven den 24. november, hvor der bliver set nærmere på, hvordan man bedst håndterer de nye skærpede regler i boliglejeloven.

Hele efterårets program kan ses på www.estatekonference.dk



ESTATE MEDIA er Nordens største mediehus med fokus på bygge- og ejendomsbranchen.

ESTATE MEDIA kan som det eneste mediehus i branchen tilbyde komplette løsninger, der efterkommer ejendomsbranchens stigende efterspørgsel på både nyheder, reklame, kommunikation samt konferencer og events på tværs af landegrænserne i Norden.

Læs mere om ESTATE MEDIA på www.estatemedia.dk

Derfor er Estate Media med i Byens Netværk
Vi er med i Byens Netværk for at tilbyde branchen gratis daglige nyheder, sprede budskabet om vores konferencer og seminarer og få kontakt til oplægsholdere og undervisere.

 

BOGL marts 2024

footer image byens netværk