print logo
Byens netværk

AB Clausen A/S - Rådgivende Ingeniører

juli 2016




Danmarks største specialvirksomhed for bærende konstruktioner
AB Clausen A/S har netop rundet de 10 år, og har med tiden udviklet sig til i dag at være Danmarks største specialvirksomhed for bærende konstruktioner.

Vores stærke team med nogle af landets mest erfarne og dygtigste konstruktionsingeniører har løftet os til en travl, aktiv og synlig medspiller blandt entreprenører, arkitekter, industri, offentlig byggevirksomhed, boligforeninger, de øvrige ingeniørhuse med flere.

Høj faglighed som DNA

Over de sidste tre år har AB Clausen vækstet sin årsomsætning med 100 procent i 2013 og siden to gange 50 procent, og den ekspanderende ingeniørvirksomhed forventer igen i år at sætte ny omsætningsrekord. 

 ”I kraft vores høje faglighed, der er AB Clausens DNA, er det vores vision at være allerbedst til bærende konstruktioner og hermed det naturlige valg som byggebranchens foretrukne konstruktionsrådgiver. Vi har nået langt på kort tid, men vi har potentialet til at vokse os meget større endnu,”  siger CEO hos AB Clausen A/S, Ammar Al-Temimi, der på få år har udviklet sin virksomhed ved at sammenspille sit store specialteam af konstruktionsingeniører.













Danmarks første glasfiberbro  
AB Clausen er aktuelt involveret i en række store spektakulære erhvervsprojekter – blandt andet Danmarks første akvædukt udformet af kunstneren Per Kirkeby og et nyt konstruktionsprojekt i Københavns kommende kanalby Enghave Brygge.

”Netop nu er vi blandt meget andet desuden engageret i en meget spændende opgave, hvor vi har projekteret Danmarks første glasfiberbro for Ishøj Kommune – en nyskabelse, som vi venter os rigtig meget af. Og på Danmarks største permanente bygge- og boligudstillingen HUSET i Middelfart indvies i august Det Biologiske Hus
, hvor AB Clausen har stået for ingeniørberegninger på de bærende konstruktioner produceret af presset halm,” siger Ammar Al-Temimi. 














Faglig fokus og specialisering

Sideløbende med sine større erhvervsprojekter har AB Clausen A/S for nylig udvidet sin virksomheds-struktur med en ny Privatafdeling for fortsat at kunne stå i tæt forbindelse med og servicere sine mange private husstande.

”Vi tror på, at fagligt fokus og specialisering skaber merværdi for vores kunder. Vores fokuserede faglige indsats appellerer til en bred kundeskare, og i samarbejde med andre ingeniørhuse er vi i stand til at løfte alle ingeniørfag,” siger Ammar Al-Temimi.

Værdifuld networking
Hos AB Clausen A/S er vi på forkant med moderne videndeling og innovativ networking og ikke kun den digitale. Derfor ser vi meget store værdier i vores engagement med Byens Netværk - herigennem i vores mange konstruktive møder med andre vækstvirksomheder. Vi finder stor inspiration i at deltage i Byens Netværks mange og forskellige arrangementer, hvor vi har rig lejlighed til at møde spændende mennesker og hente værdifuld inspiration også uden for vores daglige univers.

Læs meget mere her
om AB Clausen A/S Rådgivende Ingeniører

 

Altan-alferne april 2024

footer image byens netværk