print logo
Byens netværk

Entreprenørfirmaet Strømberg & Sahl A/S

maj 2014




Succesrig entreprenør sætter godt håndværk i centrum

Entreprenørfirmaet Strømberg & Sahl A/S er en styringsvirksomhed, der drives af ildsjæle med sans for den faglige detalje. Firmaet udfører opgaver inden for byggeri i partnering, total- og hovedentreprise. Dette sker for en bred vifte af bygherrer inden for det offentlige såvel som for erhverv og foreninger.


Foto: Ved Glyptoteket

Byggestyring hos Strømberg & Sahl A/S betyder, at alle parter føres trygt gennem hele byggeriet. Det opnås ved effektiv logistikstyring og løbende kontrol. Virksomheden fører derfor skarpt tilsyn med projektgrundlag, økonomi, planlægning, kvalitet og sikkerhed.

Strømberg & Sahl A/S henvender sig især til professionelle bygherrer og skaber værdi for kunderne ved at levere kvalitetsbyggeri til konkurrencedygtige priser.


Foto: Sumatravej

I firmaet vægtes værdierne meget højt. Et samarbejde med Strømberg & Sahl A/S bygger derfor altid på ærlighed, engagement, ansvarlighed, kommunikation og ordholdenhed.

Mere end tredoblet millionomsætning på bare et år
Entreprenørfirmaet Strømberg & Sahl A/S blev stiftet i 2011 af Sebastian Bering Sahl og John Strømberg Theisen.

Siden er virksomheden vokset kraftigt, og det kan mærkes på A.P. Møllers Allé i Dragør, hvor der nu er seks ansatte, ligesom det kan ses i regnskabstallene. Det er lykkedes at øge omsætningen fra 17 mio. kr. i 2012 til 52 mio. kr. i 2013 samtidig med, at indtjeningen er steget tilsvarende.

”Den eksplosive udvikling skyldes et ordentligt stykke kvalitetsarbejde. Vores opgaver er blevet større i takt med, at tilliden er vokset, og kunderne kan se, vi har løftet opgaverne. Vi har en stor fleksibilitet, fordi vi ikke er så mange og derfor har korte beslutningsveje. Det betyder, at der ikke er langt fra tanke til handling. Vi kan reagere hurtigt, hvis der skal bygges nu og her, og det sætter vores kunder pris på,” siger Jørgen Svendsen-Tune, adm. direktør hos Strømberg & Sahl A/S og fortsætter: ”Vi har stort fokus på at løse opgaverne til tiden og den aftalte økonomi. Det giver tilfredse kunder.”

Strømberg & Sahl A/S ser frem til den fortsatte udvikling og har en klar vision om at være en eftertragtet arbejdsplads, der tiltrækker de dygtigste medarbejdere i branchen og derigennem blive en af de 10 største aktører på markedet inden 2020.

Primært fokus på renovering og ombygning
Det er virksomhedens mission at udføre hovedentrepriser med primært fokus på renovering og ombygning og sekundært på nybyggeri i Storkøbenhavn. Det sker som styringsentreprenør uden egenproduktion.


Foto: Kallerupgaard

Strømberg & Sahl A/S har bl.a. udført renovering af Ejerforeningen Kallerupgaard i Gladsaxe til en byggesum på 8,5 mio. kr., renovering af asfaltdæk på Dahlerup Pakhus for atp ejendomme på 4,7 mio. kr. samt en daginstitution for Københavns Ejendomme på 20 mio. kr. Foruden en række ejer- og andelsboligforeninger arbejder virksomheden bl.a. for Tivoli, Københavns Kommune, Københavns Universitet, atp ejendomme, CBRE A/S og SSP Danmark.

Kontakt
Entreprenørfirmaet Strømberg & Sahl A/S
A.P. Møllers Allé 9B
2791 Dragør
Tlf. 70 20 37 47
info@enss.dk
www.enss.dk

Derfor er vi medlem af Byens Netværk
"Vi vil være på forkant med udviklingen og arbejder med et langsigtet perspektiv. Derfor er Byens Netværk et vigtigt forum for os, hvor vi kan holde os opdateret samt forbedre og udvikle nye løsninger i dialog med Byens Netværks øvrige medlemmer. Byens Netværk er vores foretrukne netværk, og vi bidrager til, at det vokser og bliver endnu stærkere."

BOGL marts 2024

footer image byens netværk