print logo
Byens netværk

Caverion A/S

november 2013




El, VVS og Klima - så er det Caverion!

Caverion Danmark A/S er en af Danmarks førende teknikentreprenør-, installations- og servicevirksomheder med landsdækkende aktiviteter indenfor el, ventilation, køl, vvs, sikring, automation, teknisk outsourcing, facilities management og energi.

Navnet er nyt, men virksomheden blev grundlagt 1907 af E. Rasmussen og bar dette navn frem til 1971 hvor vi blev til ER-Electric A/S. Fra 1988 og frem til 2003 var vi en del af ABB koncernen. Vi har udviklet os til at være en virksomhed, som kan tilbyde alle tekniske installationer både indenfor byggeri, Olie/Gas og Marineinstallationer. I 2003 blev vi opkøbt af finske YIT og skiftede hermed navn til YIT. YIT var frem til 1. juli 2012 en meget stor koncern med 30.000 ansatte både indenfor byggeri og tekniske installationer. For at give virksomheden en skarpere profil inden for henholdsvis bygger og installationer blev vi opdelt i to virksomheder hvor den danske virksomhed fortsætter som hidtil, men under nyt navn: Caverion A/S.

OPP
Pilen i vores logo viser at vi fokuserer på bygningernes livscyklus. Vi har de seneste år arbejdet meget med OPP projekter (Offentlige, Private Partnerskaber) og har gennemført 4 byretter og er i gang med Landsretten i Viborg, samt en lang række tilbud inden for denne samarbejdsmodel. OPP modellen er særlig interessant for os, da vi her kan forene vores servicekompetencer med vores projekterfaringer.


Klik her for at se billedet i stort

Energi - ESCO
Et andet fokusområde er energioptimeringsprojekterne. Her har Caverion særlige spidskompetencer indenfor ESCO. Virksomheden har blandt andet drevet Danmarks største ESCO-projekt for Halsnæs Kommune. Solceller er et nyt stort indsatsområde for Caverion og vi har bl.a. udført et stort anlæg for Region Syddanmark med en 20 årig servicekontrakt.


Klik her for at se billedet i stort

Caverion i Danmark

Klik her for at se billedet i stort

Caverion i Europa

Klik her for at se billedet i stort

Vi har mere end 350 servicebiler, så når du ser dette logo i bybilledet, ved du hvem vi er:



Derfor er Caverion A/S medlem af Byens Netværk
Byens Netværk er for Caverion A/S en stor inspirationskilde, hvor vi møder alle aktører fra byggebranchen og herigennem får værdifuld tværfaglig sparring. Arrangementerne er af høj faglig kvalitet, og tjener både som øjenåbner for nyeste tendenser indenfor byggeri og som egentlig efteruddannelse.

www.caverion.dk

Altan-alferne april 2024

footer image byens netværk