print logo
Byens netværk

DAC& MEETING

juli 2013




DAC& MEETING er Dansk Arkitektur Centers konferencecenter og mødested for byggeriets parter.

Som platform for byggeriets parter er DAC& MEETING et fysisk mødested for virksomheder, organisationer og andre som arbejder professionelt med arkitektur, byggeri og byudvikling.

En særlig oplevelse
Med sin tilknytning til arkitekturens verden tilbyder DAC& MEETING unikke rammer for møder, konferencer, selskaber eller andre arrangementer af enhver art og størrelse. Kombinationen af høj service, kulturelle aktiviteter og smukke historiske rammer gør Dansk Arkitektur Center til et unikt udgangspunkt for en god oplevelse ud over det sædvanlige.

”Vi lægger stor vægt på, at skabe den bedste oplevelse for vores kunder ved at bruge de rammer og aktiviteter, som Dansk Arkitektur Center tilbyder. Det betyder, at man f.eks. kan booke vores café til at afholde et uformelt frokostmøde, eller få et fagligt break eller input i en konference ved at få en omvisning i vores aktuelle udstilling. På den måde bruger vi vores tilknytning til arkitekturens verden til at danne ramme om den service og oplevelse, vi tilbyder vores kunder”, siger programchef John Graversen, Dansk Arkitektur Center.



Hvad siger kunderne
De bedste til at bedømme DAC& MEETING er selvfølgelig kunderne. Og når man spørger mødegæsterne fremhæver de oftest konferencecentrets beliggenhed, service, forplejning og æstetik og det faktum, at man i DAC kan få det hele i én løsning. Som en kunde siger: ”Det er ikke ligegyldigt, hvad man er omgivet af, når man sidder til møde en hel dag. Der er æstetik i både indretningen og i huset og en skøn udsigt. Maden er fantastisk, og servicen ved både booking og da vi var her, var helt i top – bl.a. kunne vi ændre ting i sidste øjeblik uden problemer”.

Dansk Arkitektur Center ligger i et af Christianshavns smukke, nyrenoverede pakhuse i første parket til Københavns Havn med udsigt til blandt andet Operaen, Skuespilhuset og Børsen.

DAC& MEETING tilbyder blandt andet:
• Møde- og konferencelokaler fra 6-70 personer
• Hel- og halvdagspakker samt skræddersyede løsninger
• Restaurant med fokus på kvalitet og gode råvarer
• Central beliggenhed med gode trafikale forbindelser
• Lokaler indrettet med moderne faciliteter

Rabat til Byens Netværk
DAC& MEETING giver 12% rabat til medlemmer af Byens Netværk. Ligeledes er der 12% rabat på køb i DAC& BOOKS/SHOP og DAC& CAFÉ. Rabatten gælder både virksomheden, men også medarbejderne som privatpersoner. Vis blot medlemskort ved køb eller oplys om medlemskab ved booking. Har du ikke et medlemskort kan det fås i DAC& BOOKS/SHOP.



Læs mere om DAC& MEETING på www.dac.dk og kontakt os for et uforpligtende tilbud.
Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Altan-alferne april 2024

footer image byens netværk