print logo
Byens netværk

Jönsson a/s

august 2011



Jönsson a/s
- en del af Engsø Gruppen

Jönsson a/s blev etableret i 1898 som møbelsnedkeri, der med årene blev til både bygningssnedkeri og tømrervirksomhed. Siden – og især i de sidste 7 år som en del af Engsø Gruppen - har Jönsson udviklet sig til en af markedets førende entreprenørvirksomheder med stærke kompetencer inden for byggeri, inventar, service og projektstyring.

Det gode håndværk - fra serviceopgaven til totalentreprisen
I dag udfører vi alle typer opgaver fra serviceopgaver, fag- og hovedentrepriser til totalentrepriser og opgaver i partnering. Vores erfarne bygge- og projektledere håndterer kompetent alle slags byggeopgaver; nybyggeri, ombygninger og renoveringer – ikke mindst af bevaringsværdige bygninger som f.eks. Københavns Hovedbanegård, Amalienborg og tagene på Roskilde Domkirke.

Vores dygtige fagfolk udfører tømrer- og snedkerarbejde samt maler-, murer- og gulvarbejde i egenproduktion, og vi har et dynamisk og spændende fagligt miljø, hvor generationerne kan udveksle viden og erfaringer, og vores mange lærlinge kan lære af vores kompetente og erfarne fagfolk.

Det betyder, at vi har fleksibiliteten og fagligheden til at løfte opgaver på alle niveauer. Fra den mindre renovering til den store totalentreprise.

Med vores beliggenhed er vores arbejde naturligt fokuseret i og omkring Hovedstaden, hvor vi lige nu bygger klimavenligt på Trekantsgrunden på Amager Fælledvej og renoverer omsorgscentret Fælledgården på Østerbro.

Trekantsgrunden
På Trekantsgrunden ved DR Byen bygger vi for Boligforeningen 3B i samarbejde med Københavns Kommune 53 familieboliger og Center for Autisme med 75 bosteder. Vi bygger med præfabrikerede elementer efter AlmenBolig+konceptet i lavenergiklasse 1. Det giver fornuftig kvalitet, klimavenlige konstruktioner og lave omkostninger, om resulterer i attraktive boligpriser.


Læs mere om projektet og kom til rundvisning med Byens Netværk

Fælledgården
På Østerbro er vi i gang med vores største projekt hidtil – en omfattende renovering af omsorgscentret Fælledgården, som udføres for KAB-Bolig i samarbejde med Københavns Kommune. Fællegården skal forvandles fra institution til tidssvarende boligbebyggelse og bliver ligeledes opført i lavenergiklasse 1.


Læs mere om renoveringen af Fælledgården

Hvorfor vi er med i Byens Netværk
Vi er med i Byens Netværk, fordi det er en unik mulighed for at møde vores kunder og samarbejdspartnere i et gensidigt inspirerende forum. Her kan vi udvikle vores egen forretning og bidrage til udviklingen i branchen som helhed ved at udveksle erfaringer og idéer i dialog med både kunder og samarbejdspartnere. Med Byens Netværk kan vi samtidigt holde os opdaterede om nye projekter og tendenser i branchen og udvikle eller videreudvikle relationer til kunder og samarbejdspartnere.

En del af Engsø Gruppen
Jönsson a/s er en del af Engsø Gruppen, som er moderselskab for en landsdækkende række af mindre og mellemstore entreprenør- og tømrervirksomheder og andre selskaber inden for samme branche og i det seneste regnskabsår havde en omsætning på 736 mio. kr. og beskæftigede 367 medarbejdere.

Se mere på www.jonsson.dk og www.engsoe.dk

Altan-alferne april 2024

footer image byens netværk