print logo
Byens netværk

PrivatBo

august 2010



Anderledes administration
PrivatBo ejes af Frederiksberg Boligfond og 10 københavnske fonde, der tilbage i 1993 sammen besluttede at oprette et selskab, hvis formål var at administrere fondenes ca. 5.000 lejemål. Som noget ganske særligt og usædvanligt for et ejendomsselskab tager PrivatBo sig også af den egentlige fondsadministration for de 11 ejere.

I 2009 stiftede vi PrivatBo A/S. Det er dette selskab, der danner base for virksomhedens ekspansion og det er herfra, at vi blandt andet administrerer kollektivhuse og andels- og ejerforeninger. Det er også i PrivatBo A/S, at vi tilbyder specielle opgaver omkring for eksempel investeringer, gældspleje samt driftsoptimering.


Ved byfornyelsen fik beboerne i Lauritz Sørensens Gård elevatorer og altaner

Skræddersyede løsninger
Vi er en virksomhed, der fra vores lokaler i hjertet af København, har specialiseret os i at tilbyde den bedste komplette servicepakke på det private ejendomsmarked. Den private sektor repræsenterer ikke kun betydelige økonomiske værdier, men deltager også i løsningen af boligsociale opgaver. Vi mener nemlig, at et tæt samarbejde med alle involverede parter bedst muligt kan sikre en effektiv administration. Derfor har vi taget det på os at varetage alle aspekter af ejendomsadministration, lige fra finansiel og juridisk bistand til den daglige vedligeholdelse af bygningerne og kontakten med beboerne. Ingen opgave er for lille eller for stor til os – om det drejer sig om mægling i beboerklager eller til byfornyelse af hele ejendomme – så har vi de menneskelige ressourcer og faglige kompetencer til at få opgaven løst på bedst mulige måde.


Vi lægger stor vægt på at inddrage både ejere og beboere i samarbejdet

Vi lægger stor vægt på at inddrage både ejere og beboere i samarbejdet omkring administration og daglig vedligeholdelse af ejendomsmiljøerne. Dette indebærer, at den individuelle service vi leverer til den enkelte ejendom, ofte er skræddersyet til at imødekomme deres specifikke behov. Og vi er i dag stolte af at kunne sige, at vi er blandt de førende på markedet.

Synlighed og tilgængelighed vigtigst
Vi skiller os først og fremmest ud fra markedets øvrige boligadministrationsselskaber på grund af vores forhold til beboerne. Det er ikke kun profit, vi efterstræber, men også de gode relationer til samtlige interessenter - beboere som kunder. Vi arbejder hver dag på at være en synlig administrator, der er tilgængelig for alle. For os er tryghed, stabilitet og erfaring nøgleordene for et godt fundament. Det er nemlig med afsæt i erfaringerne, at man kan gå nye veje. I PrivatBo tror vi på, at det handler om at vokse med sine kunder og det er noget vi arbejder for i alle dele af opgaveløsningen!


Det nybyggede Nimbusparken stod færdig i 2005

Hvorfor Byens Netværk?
Vi mener, at det er vigtigt hele tiden at udfordre sin organisation og følge med i hvad der sker omkring os. Derfor er Byens Netværk et naturligt valg. Netværket giver mulighed for at møde spændende mennesker og måske også nye samarbejdspartnere, samt andre der kunne være interesseret i at vide hvad en professionel ejendomsadministrator beskæftiger sig med. Og så er der rigtig mange gode arrangementer, som er relevante for PrivatBo.

Læs mere på www.privatbo.dk

Altan-alferne april 2024

footer image byens netværk