print logo
Byens netværk

Sweco Architects

april 2010



Sweco Architects A/S udspringer af to solide firmaer med speciale indenfor arkitektur, byplanlægning og landskabsplanlægning Skaarup & Jespersen og Birk Nielsen.

Sweco Architects er et aktieselskab, der er ejet af 4 danske partnere, der alle er aktive i firmaet + Sweco AB, et af Nordens største rådgivningsfirmaer med 5200 ansatte, heraf godt 400 arkitekter og planlæggere i Danmark, Sverige og Finland.

Sweco Architects har hovedkontor i Hellerup og kontorer i Århus og Holstebro. I 2010 forventes en omsætning på 30 mio. kr. med ca. 35 ansatte arkitekter, planlæggere og administrativt personale. Firmaet er tilsluttet Akademisk Arkitektforening og Danske Arkitektvirksomheder og har i flere år været medlem i Byens Netværk.


PriceWaterhouseCoopers, Hellerup

Byggeri
Sweco Architects arkitektydelser omfatter alle byggeriets faser: programmering, projektering, tilsyn og byggeledelse. Firmaet beskæftiger sig med alle typer og størrelser af nybyggeri, ombygning og indretningsopgaver, med særlige kompetencer indenfor sygehusbyggeri og pleje- og undervisningsbyggeri.

Plan og landskab
Sweco Architects tilbyder en bred vifte af landskabsarkitekt- og planlægningsydelser. Byrum, landskabelige og fysiske planer på nationalt, regionalt, kommunalt og lokalt niveau, samt fysiske og funktionelle studier vedrørende særlige områder og faciliteter. Sweco Architects plan- og landskabsafdeling har i de seneste år været markedsledende indenfor vindmølleplanlægning og har udgivet flere bøger om emnet, senest ”The Nature of Windpower”.


Israels Plads, København

Værdier
Sweco Architects tilstræber at deltage aktivt og kreativt i samfundsudviklingen, når det handler om udviklingen af det fysiske miljø. Vi lægger vægt på at være et firma der kan:
Samarbejder
Vi opfatter vore kunder som samarbejdspartnere. En bygge- eller planproces er i høj grad en interaktiv proces, som udover det rigtige produkt, også ofte leder til større gensidig forståelse og anerkendelse. For os er kombinationen af partnerskab, proces og produkt en af de bedste måder at tilvejebringe gode resultater.

Miljø
I alle opgaver er overvejelser omkring bæredygtighed en naturlig del af projektfasen. Bæredygtighed begynder allerede på planlægningsstadiet. Her lægges grunden til om der i et byområde eller en bebyggelse kan indarbejdes forskellige elementer af bæredygtighed. Sweco har i de senere år gennemført flere store planlægningsopgaver i Kina og Rusland. Store nye byområder med fokus på bæredygtighed, f.eks. i Kina med masterplanen for Caofeidian International Deep Green Eco-City.


Caofeidian International Deep Green Eco-City, Kina

Sweco er kvalificeret i henhold til ISO 9001 og miljøcertificeret i henhold til ISO 14001. Som selvstændigt selskab i Sweco-koncernen er Sweco Architects kvalitetsstyrings- og miljøledelsesprocedurer indrettet efter Sweco’s ISO-procedurer.

Sweco Architects er medlem af Byens Netværk
Et inspirerende forum for mange forskellige faggrupper. En dynamisk ramme om faglige og sociale arrangementer, spændende studiebesøg og engagerede debatmøder.

Se mere på: www.sweco.dk

Altan-alferne april 2024

footer image byens netværk