print logo
Byens netværk

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER

marts 2010



Falkon A/S Rådgivende Ingeniører er et firma, hvis primære arbejdsområder er byfornyelse/ bolig- og erhvervsbyggeri. Selskabsformen er et aktieselskab med Philippe Gary, Frank Guldmann og Christina Troels Nielsen som ligeværdige indehavere af firmaet. Ingeniørfirmaet Falkon blev stiftet 1. marts 1992 og har således været etableret i mere end 18 år.



Discipliner
Kompetenceområder
Firmaets målsætning er at:

Aktuelle byggeprojekter

Vedvarende energi
Etablering af jordvarmeanlæg på Boelholm I & II i Stenløse.
Bygherre: Byggeforretningsfører KAB
Totalrådgiver: Pålsson Arkitekter
Ingeniør: Falkon A/S
Entreprenører: Frederiksborg VVS / MT Højgaard
Lejemål: 218

Udskiftning af den eksisterende el-opvarmning til centralvarme indebærer samtidig etablering af et af Nordens største jordvarmeanlæg til boliger. Centralvarmen vil være en kombination af opvarmning via jordvarme suppleret med naturgas. Varmeslanger er udlagt i jorden ved græsarealet mellem de to afdelinger. Centralvarmeanlægget placeres i en ny varmecentral med et mindre anlæg af solpaneler på taget som supplement til varmtvandsforsyningen. Arbejdet omfatter også fremføring af varmerør i jord til alle boliger og fælleshus, indføring i bygninger og udførelse af varmeanlæg med radiatorer mv. Der indlægges ligeledes varme i fælleshuset.



Byfornyelse / bygningsrenovering
AB Ro-Aks, Roarsvej 27-31 / Aksel Møllers Have 13, 2000 Frederiksberg
Administrator: Arentoft Ejendomsadministration
Totalrådgiver: Falkon A/S
Arkitekt: Pålsson Arkitekter
Entreprenører: RBE / CG-Entreprise

Der er bl.a. udført etablering af badeværelser, altaner, tagboliger samt istandsættelse af facader.

Anvendelse af lette præfabrikerede badeværelser til bygningsrenovering
På byggesagen har vi anvendt præfabrikerede lette badeværelser fra Tyskland. Årsagen var en hensigtsmæssig kort montagetid, og dermed har vi kunnet undgå at genhuse beboerne. Kvaliteten af de præfabrikerede badeværelser har svaret til et godt håndværksmæssigt korrekt udført traditionelt støbt badeværelse udført på stedet. Desuden har udgiften til levering og montering af de præfabrikerede badeværelser været ca. 25% laverede end til støbte badeværelser. Levetiden er på min. 30 år, men i virkeligheden længere ifølge erfaringer fra tilsvarende projekter i Tyskland.



Hvorfor er vi medlem af Byens Netværk?
Byens Netværk er en professionel ”græsrodsbevægelse”, som drives af meget engagerede ildsjæle, hvor vi har mulighed for gennem faglige og sociale arrangementer at opnå en inspiration, som kan bruges i vort virke som ingeniører.

www.falkon.dk

Altan-alferne april 2024

footer image byens netværk