print logo
Byens netværk

Moser&Moser

juli 2015



Moser&Moser ApS ejes og drives af Susan Moser og er en lille dansk virksomhed med stort potentiale, som breder sig langt ud i verden.
Det hele startede i 1895 på MARMORMOLEN i Nordhavnen, hvor virksomheden, som ses på fotoet herunder, blev bygget af Ankerske Marmorforretning fra Norge. I dag ligger FN’s hovedsæde på adressen, men marmorværket bliver husket for altid på grund af vejnavnet.

Susan Moser’s morfar, Bernhard M. Andersen, var en driftig forretningsmand med en passion for natursten, som købte virksomheden af nordmændene i 1960’erne. Selvom det var en lille virksomhed, oplevede den stor succes igennem flere årtier. I 1980 overtog Susan’s far, Ernst Moser, marmorfabrikken, og han havde en vision om at udvide Bernhard M. Andersens Stenhuggeri. Ernst Moser ændrede hele virksomhedens struktur og moderniserede produktionen og administrationen. Derudover ændredes navnet til Frihavnens Marmorværk & Stenhuggeri ApS.

Frihavnens Marmorværk på Marmormolen, som den så ud engang.

Solidt kendskab til materialet
Filosofien og visionen i Moser&Moser er, at sikre et godt slutresultat for kunden samtidig med en god proces. Professionalitet vægtes højt. Moser&Moser tilbyder igennem alle faser af byggeprocessen en række ydelser alle relateret til brugen af natursten. Alt fra rådgivning og vejledning til valg af korrekt naturstens materiale i opstartsfasen, leverancer og udarbejdelse af drift og vedligeholdelsesvejledninger tilpasset den enkelte opgave.

Kvalitetskontrol og research af nye interessante materialer og stenbrud prioriteres altid meget højt hos Moser&Moser.

Baseret på mange års erfaring og research har man i Moser&Moser udvalgt et unikt sortiment, hvor mange af stentyperne ikke tidligere er blevet markedsført i Danmark. Bl.a. forhandler vi Grigio Bottarga som alternativ til den legendariske Porsgrunn, som Susan Moser’s morfar leverede til Nationalbanken i København, og som derudover kendes fra mange andre bygninger i Danmark. For at nævne et par stykker: Århus, Rødovre og Søllerød Rådhus.

Projekter i både indland og udland
Vi rejser i hele verden for at sikre at kunden får de rigtige sten til det rigtige formål. For at sikre at kvaliteten altid er i top, laver vi kontrol, inden varerne afsendes fra fabrikken.
Moser&Moser arbejder på en del større projekter i Mellemøsten og Asien, hvor bygherrer, entreprenører og arkitekter er daglige samarbejdspartnere. Dette har bl.a. medført spændende opgaver i forbindelse med opførelsen af King Abdullahs Financial District i Riyadh.

Tilsyn med Travertin leverance til facade på byggepladsen i Riyadh, KSA.

Hvorfor er vi medlem af Byens Netværk?
Vi er medlem af Byens Netværk, da Netværket er et inspirerende forum at mødes med andre personer med interesse for byggeriet i, mærke pulsen og vise at vi eksisterer.
Efter en del år med fokus på projekter i udlandet forventer vi, at kunne skabe merværdi på byggerier i Danmark eller følge danske firmaer på deres projekter i udlandet.

Her kan du se en kort film, som viser noget af det arbejde, vi laver i dagligdagen hos Moser&Moser.


Tilmeld dig nyhedsbrev fra Moser&Moser
Hos Moser&Moser udsender vi jævnligt et nyhedsbrev, hvori vi fortæller om og inspirerer til brugen af natursten i forskellige projekter, ikke kun i Danmark men i hele verden.

Du kan skrive dig op til vores nyhedsbrev her: 




Læs mere om os på moserogmoser.dk







 

Altan-alferne april 2024

footer image byens netværk