print logo
Byens netværk

KAN DET BÆRE? Rundvisning i udstilling om bæredygtighed



Fotoreportag

Kom med på rundvisning i Dansk Arkitektur Centers udstilling KAN DET BÆRE? – Tre internationale udstillinger om bæredygtighedens paradokser

Kan et vindue både være bæredygtigt, for bæredygtigt og samtidig fuldstændigt ubæredygtigt? Er en solenergidreven græsslåmaskine bæredygtig, når den er udviklet til at trimme ørkenstaternes kunstigt anlagte og intenst vandede golfbaner?

Under titlen "Kan det bære?" viser Dansk Arkitektur Center tre internationale udstillinger om bæredygtighedens paradokser: Behind the Green Door, The Banality of Good og Shifts.

Bæredygtighed gennemsyrer i dag alle områder i samfundet særligt når det kommer til, hvordan vores byer, bygninger og boliger er konstrueret og indrettet. Også i hverdagslivet vinder en bæredygtig livsstil frem og ord som økologi, affaldssortering og madspild er blevet en naturlig del af vores ordforråd. Men bæredygtighed er også et stort paradoks, og vi kommer nok aldrig til at forstå det sort-hvidt. Derfor er det dilemmaer og spørgsmål og ikke sandheder og svar, vi stilles over for i de tre udstillinger i Dansk Arkitektur Center.

Læs mere om udstillingerne her.
 



Program

  • 15:15
    Velkommen v/ Byens Netværk og Arena CPHX
  • 15:30
    Rundvisning i udstillingerne v/ Luise J. Rathje, Dansk Arkitektur Center
  • 16:30
    Netværk og forfriskning i Dansk Arkitektur Centers boghandel
  • 17:00
    Arrangementet slutter

Praktisk information

Dato og tid

12/03 2014 15:15 - 17:00

Adresse

Dansk Arkitektur Center Strandgade 27 B
1401 København K

Kontakt


Praktisk information

Dato og tid

12/03 2014 15:15 - 17:00

Adresse

Dansk Arkitektur Center Strandgade 27 B
1401 København K

Kontakt


footer image byens netværk