print logo
Byens netværk

Byens Netværk møder byens urbane iværksættere



Fotoreportage

Byens Netværk tager temperaturen på vækstlaget og besøger KPH//Københavns Projekthus. Kom med til en eftermiddag i innovationens og iværksætteriets tegn, og mød en række urbane iværksættere med noget på hjerte. Du kan også møde Uffe Elbæk, som kommer med sit bud på værdien af innovation, iværksætteri og kultur.

Ved du, hvad der rører sig i det københavnske vækstlag? I løbet af de seneste år er der sket en opblomstring i antallet af brugerdrevne initiativer, der arbejder for at gøre byen mere kreativ, mere bæredygtig og mere socialt inkluderende. Adskillige unge iværksættere afprøver nye veje og ideer med det urbane og byggede miljø som omdrejningspunkt.

Ofte er der ikke dialog på tværs af vækstlaget og den mere etablerede del af byggebranchen. Det råder Byens Netværk bod på med en inspirationseftermiddag i selskab med unge projektmagere.

Vi mødes i KPH//Københavns Projekthus, som er et fælleskab for innovative startups og små virksomheder i vækst, der arbejder med sociale, kulturelle og miljømæssige initiativer.

Byens Netværk skaber rammen for en eftermiddag i innovationens og iværksætteriets ånd, hvor der bliver rig mulighed for at netværke med eksisterende såvel som nye kontakter. Hvor de mere etablerede virksomheder i branchen møder upcoming organisationer og virksomheder.

Kom med og bliv inspireret og udvid horisonten.


 



Program

  • 15:00
    Velkommen v/ Byens Netværk
  • 15:15
    Innovation, iværksætteri og kultur – Derfor skal den etablerede bygge- og boligbranche lytte til de urbane iværksættere. v/ Uffe Elbæk
  • 15:45
    KPH//Københavns Projekthus – en inkubator for innovative startups og små virksomheder i vækst v/ direktør Anne Katrine Heje Larsen, KPH
  • 16:00
    Pause
  • 16:15
    Mød en række upcoming, urbane virksomheder med noget på hjertet: Tag del, Givrum.nu, Streetheart, 10PM, Creative Roots, Imagine Nørrebro, TagTomat, Byhøst og Open Air Neighborood
  • 17:30
    Netværk, forfriskninger og rundvisning i KPH projekthus til dem, der har lyst
  • 18:00
    Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

27/02 2014 15:00 - 18:00

Adresse

KPH//Københavns Projekthus Enghavevej 80-82, 3. sal
2450 København

Kontakt


Praktisk information

Dato og tid

27/02 2014 15:00 - 18:00

Adresse

KPH//Københavns Projekthus Enghavevej 80-82, 3. sal
2450 København

Kontakt


footer image byens netværk