print logo

Genopbygning af boligerne på Ørnevej/Mågevej

 

Kom med på byggepladsbesøg og se den omfattende genopbygning af ejendommen Ørnevej/Mågevej i København NV, som sidste år blev ødelagt af en brand.

Hør om udfordringerne ved at håndtere en brand- og forsikringssag og hvordan de i fællesskab har løst opgaven på Ørnevej.

Fotoreportage

Mandag den 6. juni udbrød der brand i tagkonstruktionen på Boligforeningen AABs afdeling 24 på Ørnevej i København NV. Politiet fik hurtigt evakueret beboerne fra ejendommen, og lykkeligvis kom ingen personer noget til. Branden gik dog hårdt ud over store dele af ejendommen, hvor flere boliger udbrændte totalt, mens mange andre blev sod- eller vandskadede som følge af slukningsarbejdet. 

Nu er de beskadigede dele af ejendommen ved at blive genopført. Opgaven omhandler komplet genopførelse af 40 lejligheder samt tagkonstruktion med tilhørende byggearbejder efter brand. Ejendommen består af 4 opgange til og med 5. sal med tagrum.

Beredskabsplaner i boligforeninger
Hvad gør man helt konkret i kølvandet på en brand, hvor folk skal genhuses osv? Kom og hør om udfordringerne med at håndtere en brand- og forsikringssag og om, hvordan Boligforeningen AAB, Gjensidige Forsikring, Arkhus Bygningsrådgivning A/S og Tømrerfirma Bjørn Svendsen A/S har tacklet det i fællesskab. Vi skal selvfølgelig også en tur op på stilladset og se byggeriet.

OBS: Da dette er et byggepladsbesøg, skal du selv medbringe sikkerhedssko . Der er ingen adgang uden sikkerhedsudstyr. Vi medbringer veste til alle deltagere.

 



Program

  • 15:00
    Velkommen v/ Byens Netværk
  • 15:15
    Om beredskabsplaner i boligforeninger v/ Teknik- og driftschef, Andreas Damm og udviklingskonsulent, Boligsocial indsats & Samfundsansvar, Line Skovgaard, begge fra Boligforeningen AAB
  • 15:30
    Præsentation af byggepladsen og efterfølgende rundvisning v/ byggeleder Martin Hinnerfeldt og direktør Benny Svendsen, Tømrerfirma Bjørn Svendsen, arkitekt Anders Krogh fra Arkhus A/S
  • 16:30
    Netværk og forfriskning
  • 17:00
    Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

09/02 2017 15:00 - 17:00

Adresse

Ørnevej 56 st. th
2400 København NV

Deltagerantal

30

Mødested

Vi mødes i lejligheden Ørnevej 56 st. tv., 2400 København NV

Kontakt

mvs@byensnetvaerk.dk
23450221

Praktisk information

Dato og tid

09/02 2017 15:00 - 17:00

Adresse

Ørnevej 56 st. th
2400 København NV

Deltagerantal

30

Mødested

Vi mødes i lejligheden Ørnevej 56 st. tv., 2400 København NV

Kontakt

mvs@byensnetvaerk.dk
23450221

footer image byens netværk