print logo
Byens netværk

Næstved Flisecenter

august 2017



Om Næstved Flisecenter
Næstved Flisecenter er en verden af fliser og sten – vi har et af landets største udvalg indenfor fliser, klinker og natursten, og vi henter vores produkter hjem fra de bedste leverandører i hele verden.

Vi er en familiedrevet virksomhed med mere end 30 års erfaring i branchen. Vi har mere end 20 medarbejdere, hvis hverdag er centreret omkring det store showroom og lager med fliser, klinker og natursten fra førende leverandører i bl.a. Italien, Spanien og Tyskland. Der er altid mere end 80.000 m2 fliser, klinker og sten på lager.

Sælger til både professionelle og private
Næstved Flisecenter har kunder i Danmark, Norge, Sverige, Finland og på Grønland. Firmaet leverer fliser, klinker og natursten til større og mindre byggerier. Her er kunderne arkitekter, entreprenører, bygherrer og håndværkere. Men vi sælger også til private kunder, der altid er velkomne i vores butik. Vi står klar med råd og vejledning.

Vi er det eneste flisecenter i landet, der kan tilbyde kunderne udskæringer fra eget skæreri. I skæreriet tilpasses natursten og keramisk flise præcis efter de mål, de ønsker. Alle former for tilpasninger kan klares. Om det er sålbænke, skifer-vinduesplader eller bordplader af marmor eller granit i alle størrelser fra de helt store fliser til de helt små – eller i de specialmål, der er brug for. 

Frederiksberg svømmehal​

Projektsalg og fliser
Næstved Flisecenter er involveret i mange projekter – i både stor og mindre skala. Vi har netop afsluttet et projekt i Nordhaven i København og et større renoveringsprojekt af Rektorgården på Sorø Akademi og levering af fliser til den ny svømmehal på Frederiksberg.

The Krane

I Sorø lød vores opgave på at finde gulvbelægning, der harmonerede med de historiske bygninger. Valget faldt på naturstenen Alböke med slebet overflade fra Øland i Sverige. Da leverandøren i Sverige ikke kunne levere fliserne i det ønskede format 15x15 cm, fik vi fliserne hjem til Næstved Flisecenter i 30x30 cm og tilskar dem i vores eget skæreri.

I Nordhaven har vi for nylig lagt sidste hånd på flisedelen af det store projekt, The Krane - her har den ene af de legendariske kraner på kajen gennemgået en omfattende renovering og fungerer nu som konferencelokale og spa. Vi har bidraget med flisen Alfa Grey fra Pavigres i størrelsen 90x90 cm til gulv, loft og væg i spaen samt på gulv og væg i receptionen. Globe Antracite fra Pavigres er brugt på vægge og gulv i det hotelværelse, der også findes i The Krane.

The Krane

Til Frederiksberg svømmehal har vi leveret fliser, klinker og mosaikker til byggeriet som bygherreleverance for Gribskovgruppen og 3xSkak. Vi har været med siden projektets opstart i 2015, hvor vi over en længere periode arbejdede med farver, størrelser og specialfliser – og flere af de udvalgte fliser er endt ud som specialproduktioner, da både farver og størrelser ikke er standardvarer.

Frederiksberg svømmehal​

Derfor er vi med i Byens Netværk
Vi er med i Byens Netværk for at få inspiration og viden fra alle dele af byggebranchen. Vi sætter pris på både at kunne netværke og udveksle erfaringer med andre – det er med til at gøre os klogere på, hvad der sker i branchen, og forhåbentlig kan vi også dele ud af den viden, vi har indenfor fliser og natursten.

Kontaktperson:
Jesper Winther Jensen
Arkitektkonsulent
jwj@fliser.dk
Telefon: 21176162

Se mere på fliser.dk


 

BOGL marts 2024

footer image byens netværk