print logo
Byens netværk

Emcon a/s - 50 år

oktober 2017


”Mange bygherrer glemmer at tænke nok på fremtiden”


Overskriften er fra Ingeniørens ugeblad den 7. juli 1967 og er et citat af Emcons grundlægger, civilingeniør Bent Kold Larsen. Den 1. november 2017 fejrer Emcon 50 års jubilæum, og citatet er lige så aktuelt i dag, som for 50 år siden.

Emcon a/s blev startet for at dække et behov for professionel bistand til bygherrerne i de tidlige faser - fra de første tanker. Emcon skulle være erhvervsbygherrens højre hånd – bygherreplanlægger. I dag favner Emcon langt bredere med rådgivning til bygherrer, lejere og investorer som proces- og projektledere i alle byggefaser vedr. helheden af teknik, jura, økonomi og organisation. Grundtanken består dog stadig.

Jeppe Blak-Lunddahl er administrerende direktør i Emcon anno 2017 og glæder sig til at fejre de 50 år i branchen:

” Vi arbejder stadig tæt sammen med – og ofte som stedfortrædere – for vores kunder i et ellers sjældent set tillidsrum. Vi trækker på kommerciel forståelse og selvstændighed i en evig søgen efter værdiskabelse i opgaven. Jeg drømmer om, at fortsætte med at udvikle mig selv og Emcons rådgivning og min ambition er, at inspirere alle kolleger og samarbejdspartnere til at udnytte egne potentialer bedst muligt. ”








 

 

 


Emcon er vokset fra et par medarbejdere i 1967 til 28 medarbejdere i 2017. Opgaverne spænder i dag over meget mere end bygherreplanlægning; fra jernbaner til kollegier, fra udbud til mangelgennemgang og fra investeringsanalyser til projektgranskning.




Det er noget ganske særligt at være ansat hos Emcon. Opgaverne er mangfoldige, og fællesskabet i virksomheden giver arbejdsglæde, engagement og resultater. Vores tilgang er en kommerciel helhedstænkning, som favner bredt, og hvor vi bruger vores viden sammen med vores samarbejdspartner.

Niels Anker Jørgensen, bestyrelsesformand i Emcon, har altid fokus på kundens behov og forventninger: ”Relationen til kunden er ofte vigtigere end projektet, da relationen til kunden også omfatter og inspirerer til en fælles fremtid. Ligesom projekterne skal være langtidsholdbare, skal vores relationer også være det.”

Derfor er Emcon med i Byens Netværk.
Vi er med i Byens Netværk fordi, vi tror på relationer som kilde til fællesskab, viden og opgaver. Her giver de mange gode arrangementer af kortere og længere varighed, som Byens Netværk arrangerer, mulighed for at møde gamle bekendte og få nye venskaber.

I Emcon er vi stolte af at være en del af en virksomhed, som har opnået den høje alder af 50 år. Vi vil fejre vores jubilæum med en reception onsdag den 1. november 2017, klokken 15-17.

Receptionen holdes i vores lokaler på Gammel Lundtoftevej 1C, 2800 Kgs. Lyngby.

Velkommen.




Kontaktperson i Byens Netværk:
Kim Høite
Arkitekt MAA
kh@emcon.dk
Telefon: 6120 1930

Se mere på emcon.dk


Fotos: Fotograf Lars Svankjær 
 

Altan-alferne april 2024

footer image byens netværk