print logo
Byens netværk

ESTATE MEDIA

november 2017




 

Boligdagene er Danmarks nye mødeplads for alle i boligmarkedet


Fortsætter priserne op? Brister boblen? Skal der bygges boliger i Vinge, Køge eller Hillerød? Spørgsmålene om boligmarkedets udvikling er mange. Og netværk er mindst lige så vigtigt som den faglige viden og ny indsigt i markedet for at kunne sikre sig, at man træffer de rigtige beslutninger. Derfor kombinerer ESTATE MEDIA netværk med faglighed på den nye executive event for boligbranchen i Danmark. Konferencen har fået navnet Boligdagene og foregår den 1.-2. februar med fokus på alle aspekter af køb, salg og investering i boliger. Konferencen holdes over 2 dage med overnatning og festmiddag på det skønne hotel Vejle Fjord og vil fremover være det årlige mødested for aktører i boligmarkedet. Programmet er offentliggjort på boligdagene.dk

Bag Boligdagene står ESTATE MEDIA, der er Danmarks mest erfarne konferencearrangør, når det gælder bygge- og ejendomsbranchen og årligt præsenterer mere end 35 konferencer, seminarer og events. Programmerne bliver lavet ud fra en unik faglig viden af vores redaktion, der har 25 års erfaring i branchen. Blandt temaerne på de øvrige arrangementer i de kommende måneder er udviklingen i butiksmarkedet, erhvervs- og boligmarkedet i København, intelligente bygninger, kursus i arealdannelse i Aarhus og meget, meget andet. Det hele kan ses på estatekonference.dk

Estate Media samler branchen den 1.-2. februar i Vejle om sidste nyt fra boligmarkedet. Her et stemningsbillede fra en anden af Estate Medias konferencer, Ejendomsdagene.

De allerfleste konferencer giver point til efteruddannelse for eksempel for advokater og erhvervs- og boligmæglere. Når man melder sig ind i ESTATE MORE CLUB kan man deltage på alle arrangementer for én fast pris årligt. ESTATE MORE CLUB tæller allerede godt 200 medlemmer.

For yderligere at holde branchen opdateret udvælger Estate Medias redaktion hver dag de vigtigste nyheder fra branchen på estatemedia.dk og mere end 60.000 unikke besøgende læser med hver måned på nettet, mens over 10.000 læsere fordyber sig i dybdeborende artikler i branchemagasinet Estate Magasin.

Derfor er ESTATE MEDIA med i Byens Netværk
ESTATE MEDIA er en del af Byens Netværk for at kunne tilbyde og udbygge vores vidensplatform. Gennem flere års medlemskab og mange gode kontakter ved vi, at dagligt overblik over branchen og indblik i det marked, vi er en del af, kan skabe nye forretninger og en bedre markedsposition.

- Vi skaber selv netværk på vores mange konferencer og seminarer, og derfor ved vi om nogen, at det er vigtigt at udveksle erfaring og møde sparringspartnere i flere forskellige sammenhænge for at udvikle vores produkter yderligere, siger partner Mira Trolle Scheel, der har truffet flere undervisere og samarbejdspartnere til ESTATE-universet gennem Byens Netværk.

Partner Mira Trolle Scheel, Estate Media, lægger gerne ører til nye ideer til konferencer og seminarer.

Hos ESTATE MEDIA glæder vi os til at byde dig velkommen og holde dig fagligt opdateret i vores univers af viden og indblik i trends og tendenser i branchen og markedet. ESTATE MEDIA – dit videns- og mediehus i ejendomsbranchen – estatemedia.dk
 



Kontaktperson:
Mira Trolle Scheel
Markedsdirektør/Partner
trolle@estatemedia.dk
Telefon: 2728 1415
estatemedia.dk

 

 

 

Altan-alferne april 2024

footer image byens netværk