print logo
Byens netværk

byggeriets pressebureau

januar 2018




byggeriets pressebureau - ærlig og målrettet kommunikation gennem 30 år. 

I byggeriets pressebureau har vi gennem snart 30 år specialiseret os i at hjælpe små og mellemstore byggevirksomheder med at skabe synlighed og profilering via medierne.

Med afsæt i byggeriets dagligdag og gøremål sætter vi en dagsorden for vores kunder og giver virksomhederne de bedste kort på hånden til at forvandle nye muligheder og udfordringer til bæredygtig vækst og udvikling.

Vi tror på, at ærlig og målrettet kommunikation baseret på virksomhedernes visioner, værdier og gøremål udgør den bedste platform for at skabe den tillid og troværdighed, som markedet og medarbejdere efterspørger, og vi ser medierne og den konstruktive journalistik som en krumtap i arbejdet med at skabe synlighed, goodwill og brand-værdi for vores kunder.

Strategisk pressekontakt
På den baggrund har vi udviklet den målrettede, strategiske pressekontakt som bærende redskab i vores rådgivning – rådgivning, der med medierne som budbringere dels genererer stor, positiv synlighed ved at opsamle og udnytte troværdigheden i mediernes redaktionelle spalter, og dels bringer virksomheder og deres medarbejdere ind i en styret positiv dialog med journalister og medier.

Som erfarne journalister har vi selvfølgelig ’næse’ for den gode historie, og vi sætter en ære i at fortælle den, så historien sætter sig under huden, uanset om budskabet retter sig mod aktionærer, medarbejdere, naboskaber eller samarbejdspartnere.

Samtidig opererer vi med høje hitrater, når det gælder om at få vores historier placeret på mediernes spisesedler, uanset om målet er de landsdækkende og regionale hovedaviser, tv-stationerne eller de toneangivende byggemedier.



Pressemeddelelsen
I vores arbejde med medierne spiller vi selvfølgelig på hele det journalistiske register, men vi ser pressemeddelelsen, der med afsæt i den journalistiske nyhedslæst overholder journalistiske spilleregler og mediernes arbejdsvilkår, som vores adelsmærke.

Tilsat omhyggelig og individuel planlægning, målrettet sprogbehandling og versionering, præcis timing, et bredt net af personlige journalistiske kontakter samt en effektiv opfølgning udgør pressemeddelelsen et særdeles effektivt redskab i den løbende kontakt mellem virksomheder og medier. Det viser klip og link fra de over 1000 gange, vi på vegne af byggeriets virksomheder og organisationer har banet vej til mediernes toneangivende spalter med en velskrevet pressemeddelelse.

Sociale medier og podcast
Og ligesom vores kunder i byggebranchen er vi i stadig udvikling. Derfor har vi over de seneste år i vores strategiske værktøjskasse implementeret de sociale medier og nye kommunikationsformer, der taler direkte til modtageren.

I dag arbejder vi således på masterniveau med sociale medier, hjemmesider og corporate blogs, ligesom vi i samarbejde med Byens Netværk i 2017 har taget hul på fremtiden med tilrettelæggelse og produktion af podcasts.



I Byens Podcast tager vi løbende temperaturen på de vigtigste tendenser og udviklinger i byggebranchen, ligesom vi lader aktører fra hele byggebranchen komme til orde.

Podcasten er som medie unikt i den evige kamp om modtagerens opmærksomhed, idet den ikke er i konkurrence med tv’et, avisen eller den hastigt voksende stak af bøger, der skal læses ved lejlighed - podcasten høres i bussen, i bilen, på gåturen, på badeferien eller andre tidspunkter, hvor hænderne er optaget, men ørerne er klar til fordybelse.

Derfor er byggeriets pressebureau med i Byens Netværk​
Byens Netværk sikrer fortsat udvikling, og med produktionen af Byens Podcast har vi åbnet en helt ny flanke i udviklingen af vores rådgivning til byggeriets virksomheder. Vi er stolte over at kunne bidrage i udviklingen af Byens Netværk.

Samtidig glæder vi os over, at vi gennem vores medlemskab i et af byggebranchens stærkeste og største netværk har mulighed for hele tiden at være med på første parket, når det kommer til viden om byggeriets virksomheder, vækst og udvikling. Ved konstant at have fingeren på byggeriets puls kan vi sikre en fortsat udbygning af vores kompetencer som rådgivere i effektiv kommunikation.

Og i det lys kan vi ikke undvære Byens Netværk i udviklingen af vores virksomhed.

Hør mere om byggeriets pressebureau
Vil du som medlem af Byens Netværk høre, hvad vi kan gøre for at sætte din virksomhed og dit byggeri på mediernes dagsorden, er vi altid åbne for en uforpligtende snak og et godt tilbud, der er billigere, end du tror, og har større effekt, end du forventer.

Se her en lille film med byggeriets pressebureau highlights fra 2017. Du kan følge os på www.bygpres.dk, LinkedIn og facebook eller book et direkte møde med os på tlf. 23327339. 

 

 

 

Altan-alferne april 2024

footer image byens netværk