print logo
Byens netværk

ERIK arkitekter

april 2018


 

Kært barn har fået nyt navn!

To af Danmarks ældste arkitektvirksomheder - KPF Arkitekter og Erik Møller Arkitekter - fusionerede tilbage i 2015. Siden da har virksomheden opkøbt flere tegnestuer og i februar i år kunne virksomheden præsentere deres nye, fælles navn: ERIK arkitekter.

ERIK arkitekter er i dag ca. 150 medarbejdere fordelt på tegnestuerne i Aalborg, Aarhus, Viborg og København. ERIK arkitekter er et fællesskab af mange forskellige kompetencer og specialister, mens virksomheden på samme tid bevarer fordelene ved at kunne operere som lokale tegnestuer spredt ud over hele landet.

ERIK arkitekter udfører rådgivningsopgaver i alle projektfaser. ERIK arkitekter udvikler, designer og projekterer opgaver i alle størrelser med bred erfaring i skala og kompleksitet - fra bygherrerådgivning og brugerprocesser til byggeledelse og tilsyn.


Igennem årene har ERIK arkitekter oparbejdet et stort bagkatalog af opgaver, som de trækker erfaring fra - fra daginstitutioner til lukkede fængsler, fra romanske landsbykirker til retsbygninger, fra erhvervsdomiciler til kulturinstitutioner, fra forskningslaboratorier til skoler, fra slotte til alment boligbyggeri, fra tegl til bladguld, fra fundament til spir og fra bruger til bygning. ERIK arkitekter har ikke kun ét fokus, men mange.


I København sidder ERIK arkitekters specialister indenfor kulturarv og transformation. De er udpeget til ”Det Særlige Bygningssyn” og deres solide erfaring indenfor ældre ejendomme har blandt andet betydet, at de er blevet indstillet til RENOVER prisen 11 gange inden for de sidste 5 år.


Et andet speciale er ERIK arkitekters funktionsbaserede tilgang til arkitektur. ERIK arkitekter værdioptimerer byggeprojekter for den professionelle bygherre og er eksempelvis lige nu i gang med Hilton Hotel Copenhagen City for ATP Ejendomme og Novo Nordisk Fondens nye domicil i Hellerup.

Endelig banker ERIK arkitekters hjerte for den almennyttige bolig, hvor deres store erfaring med social inddragelse i processerne og innovative tilgang til projekterne får stor opmærksomhed og ikke mindst forskningsmidler.

Navnet er nyt, men vi er de samme, så du har helt sikkert set os før i Byens bedste Netværk. 

Læs mere her erik.dk

 

BOGL marts 2024

footer image byens netværk