print logo
Byens netværk

Triagonal – wayfinding specialister

november 2018

International wayfinding specialist
Triagonal er et rådgivende designfirma som er specialiseret i wayfinding til lufthavne, hospitaler og kultur-og undervisninginstitutioner.

Foruden Københavns Lufthavn arbejder vi i en række internationale lufthavne som fx Arlanda, Athen, Dubai, Heathrow, Helsinki, Mumbai, Reykjavik, Riyadh m.fl.

Vi leverer viden og indsigt om, hvordan mennesker bevæger sig og finder vej i komplekse miljøer. Med udgangspunkt i vores unikke, brugerorienterede tilgang, udvikler vi optimale brugeroplevelser og fremtidige løsninger inden for wayfinding og informationsdesign.




Systematik, Synlighed, Sammenhæng
Wayfinding skal støtte op om en given arkitektur og ved hjælp af en tydelig systematik være med til at synliggøre bygningens struktur. Wayfinding er for os ikke et spørgsmål om skiltning, men derimod at udvikle et strategisk koncept, som grundlag for sammenhængende wayfinding og information.




Designproces
For at kunne udvikle optimale løsninger er det essentielt at forstå brugerne og det miljø, de skal navigere i. Derfor tager vores designproces afsæt i at analysere og imødekomme brugernes behov. Derved skaber vi værdi for vores kunder.


 

Triagonal som samarbejdspartner
På nye store lufthavnsprojekter indgår vi ofte i teams med førende internationale arkitekt- og ingeniørfirmaer som fx Zaha Hadid Architects, Foster+Partners, Arup.

På danske projekter arbejder vi som regel direkte for en kunde fx: BLOX, Det Kgl. Bibliotek, DOKK1, UCC og Regionshopitalerne i Randers og Horsens m.fl.


”Vores nye wayfinding-koncept er udviklet ud fra detaljerede brugerstudier samt Triagonals erfaring og professionelle tilgang. Vi følte i hele forløbet at projektet var i trygge hænder.” 
– Marie Glent-Madsen, Projektleder på Regionshospitalet Randers.



"Københavns Lufthavns har i 2018 udvidet shoppingcentret markant. Det har øget behovet for effektiv og letforståelig kommerciel wayfinding, og her har Triagonal været en fænomenal rådgiver. Samarbejdet med Triagonal har været  særdeles behageligt og effektivt, takket være deres grundige og systematiske fremgangsmåde."
- Adam Ekman Pedersen, Brand Manager i Københavns Lufthavn.


Derfor er Triagonal medlem af Byens Netværk
Byens Netværk er et inspirerende forum, hvor der er plads til vidensdeling og mulighed for at møde både kunder, samarbejdspartnere og andre ligesindede rådgivere. I Byens Netværk er der god mulighed for at deltage i spændende diskussioner og her kan vi bidrage med vores specialviden.


For mere information eller en snak om wayfinding, kontakt:

Mette Mølgaard
Salgs- og markedsføringskoordinator
+45 6017 4230 | mm@triagonal.dk

Tina Ravbjerg
Partner, Designer & Administration
+45 2170 0974 | tr@triagonal.dk

Eller læs mere på www.triagonal.info

 


 

Altan-alferne april 2024

footer image byens netværk