print logo
Byens netværk

SKALA Arkitekter

marts 2019



Det handler om mennesker og om merværdi
Velfungerende, bæredygtige og bygbare rammer om menneskers liv. Når vi hos SKALA Arkitekter designer, tegner, rådgiver og projekterer, gør vi det med afsæt i brugerens og bygherres behov og kombinerer det med høje arkitektoniske ambitioner. Det er derfor vi siger, at arkitektur først og fremmest handler om mennesker. Og det er derfor, vi siger, at vi skaber merværdi for vores samarbejdspartnere.

Brahes Bakke bliver et nyt rekreativt boligområde i Horsens, hvor en skov af punkthuse skaber et unikt boligområde til familier og ældre. SKALA Arkitekter har udarbejdet helhedsplanen for området, hvor 130 boliger placeres i smukke, naturskønne omgivelser nær Bygholm Sø mellem eksisterende boligområder og åbent land.​

Velfungerende og innovative rammer
Uanset om opgaven er et nyt seniorbofællesskab, en række familieboliger, et erhvervsbyggeri, en større helhedsplan eller transformation af eksisterende rammer, tager vi afsæt i at skabe velfungerende og innovative fysiske rammer.

Vi er en full-service arkitektvirksomhed med tegnestuer i Horsens, København og Oslo. Med mere end 30 års erfaring i bagagen har vi solide kompetencer inden for arkitektfaget, som vi bringer i spil, når vi tegner, konstruerer og rådgiver.

Følg livet på vores tegnestuer på LinkedIN og på Instagram, hvor vi løbende poster nyt fra hverdagen og vores projekter.

40 attraktive seniorboliger og et fælleshus vokser frem på DSBs gamle færgeleje på Nyborg Havn. Med seniorbofællesskabet får beboerne mulighed for et seniorliv i en berigende variation mellem det private og det sociale. Boligerne er inspireret af de velkendte bådhuse, de opføres i robuste naturmaterialer og med placeringen ved vandet får beboerne et rigt lysindfald og udsigt til hav og by.​

Ses vi på MIPIM?
SKALA Arkitekter deltager endnu engang på årets MIPIM, hvor vi glæder os til at netværke med resten af branchen. Kontakt os endelig, hvis vi skal mødes dernede – vi er altid klar på en kop kaffe!

Teknologi og digitalt byggeri er en naturlig del af vores projekter. Vi bruger fx Virtual Reality, når vi skal vise en 3D-model af et byggeri i skitseform, og med afsæt i Revit bringes det naturligt ind i vores arbejdsgange. Med et sæt VR-briller kan vi for eksempel præsentere de første skitser af et boligprojekt for potentielle beboere eller kunder, inden byggeriet opføres. Det skaber god dialog og forståelse for brugerens behov​.

Hvorfor er vi del af Byens Netværk?
Som del af arkitekt- og byggebranchen i Danmark er Byens Netværk ikke til at komme udenom. Det er et inspirerende forum med mulighed for videndeling og netværk med en række vigtige aktører i branchen – og der er masser af god inspiration at hente i forbindelse med events som MIPIM.

Kontakt
Maja Grønby, Kommunikation, SKALA Arkitekter
+45 20 96 66 62 / mag@skala-ark.dk

Læs mere på skala-ark.dk

 

 

Altan-alferne april 2024

footer image byens netværk