print logo
Byens netværk

3D-Vizual

april 2019

Kunde: KSE Ejendomme. Projekt: Indfaldet, Roskilde

3D-Vizual er en virksomhed, som har specialiseret sig i 3D Visualiseringer til brug i byggeriet samt inden for indretning af hoteller, restauranter og butikker. Virksomheden er startet for 10 år siden af Martin Kofoed, som er uddannet bygningskonstruktør og har en baggrund inden for projektledelse i NCC og MT Højgaard – men som altid har haft en kreativ designer gemt i maven.

Virksomheden laver projekter, har kunder over hele landet og har desuden en del jobs i udlandet. Alle medarbejdere i virksomheden har en byggeteknisk baggrund som bl.a. arkitekter eller bygningskonstruktører.

Vi har et meget højt fokus på at levere et kvalitetsprodukt og samtidig have et højt serviceniveau. Vi går langt for at kunderne føler, de får den bedste behandling.

Kunde: Sanders Hotel

Hvad laver vi?

Vi udfører fotorealistiske billeder eller animationer, som benyttes til projektsalg eller andre typer projekter og brancher, hvor man ønsker billeder så virkelighedstro som muligt.

Animationer af boligprojekter, Virtual Reality-billeder og interaktive 3D-ture er ligeledes nogle af de produkter, som vi oplever en stigende efterspørgsel på, og som vi vurderer vi kun har set begyndelsen af.

Vi går meget op i at holde os opdateret med de seneste trends i branchen, så vore kunder får de bedste redskaber når de skal sælge deres projekt.

Vi elsker design og indretning og har i en årrække været med til at designe og visualisere butikker og restauranter for virksomheder som Sand Copenhagen, Cock’s & Cow m.fl.  Vores sans for indretning har vi taget videre til vore kunder inden for projektsalg, hvor vi går meget op i at ramme deres ønsker til stil og design så præcist som muligt i vores billeder.

Kunde: ELF Development. Projekt: Amager Strand 

3D-Vizual samarbejder med nogle af de dygtigste virksomheder i Danmark til udarbejdelse af marketingmateriale. Vi kan således tilbyde en samlet palette af materiale til brug af præsentation af projektsalg m.v.

Her er en oversigt over de ydelser vi tilbyder vore kunder:

Kunde: Gefion. Projekt: Rødovre Port

Hvorfor er vi del af Byens Netværk?

Vi har et ønske om at deltage i et netværk, hvor vi har muligheden for at møde nye spændende mennesker, som vi normalt ikke ville have stødt på i vores daglige virke. Samtidig ønsker vi at deltage i mange af de spændende arrangementer, som Byens Netværk løbende arrangerer.
 

Kontakt

Martin Kofoed
Ejer af virksomheden
Tlf. 4242 6710
Martin@3D-Vizual.dk

Peter Mortensen
Salg
Tlf. 2040 9569
Peter@3D-Vizual.dk

Læs mere på 3d-vizual.dk

Altan-alferne april 2024

footer image byens netværk