print logo

D.A.I.

december 2019

Byggerådgivning på mere end 68.000 boliger

D.A.I. A/S har i mere end 70 år arbejdet som rådgivere inden for bygge- og anlægssektoren i Danmark med særlig kompetence inden for boliger. Grundlaget for stiftelsen var at bistå boligorganisationer med arkitekt- og ingeniørrådgivning, hvilket i dag har gjort, at D.A.I. er eksperter inden for disse renoveringsopgaver.

I dag har D.A.I. projekteret mere end 68.000 boliger over hele landet - nybyg såvel som renoveringer. Virksomheden har over 35 medarbejdere, der varetager arbejde som både bygherrerådgivere, procesrådgivere, totalrådgivere og rådgivende ingeniører og arkitekter fra kontorer i både Silkeborg, Horsens og Aarhus. 


Erfaren rådgivning af danske boligorganisationer

D.A.I. er født i den almene boligsektor helt tilbage i 1945, og en stor del af kerneforretningen ligger stadig som rådgivere for danske boligorganisationer. D.A.I.s mangeårige erfaring dækker alle forekommende boligtyper inden for den almene boligsektor såvel som solid erfaring med projekteringen, når almene boliger skal bygges eller renoveres.

D.A.I. varetager alt fra den overordnede planlægning, programmering, forundersøgelser og beboerinddragelse til projektering, økonomistyring, byggeledelse, fagtilsyn samt drifts- og vedligeholdelsesplanlægning.


Specialister i Landbyggefond-støttede projekter

D.A.I. er blandt de markedsførende rådgivere i forbindelse med renovering med støtte fra Landsbyggefonden, og D.A.I.s erfarne specialister på området har udført mere end 200 støttede sager.

D.A.I. rådgiver i alle faser i forbindelse med disse Landsbyggefond-støttede sager – lige fra den indledende screening af en afdeling for at identificere eventuelle støttemuligheder til udvikling af idekatalog til eventuelle forbedringer, projektering og udførelse.

Se flere referencer på vores website


Derfor er vi medlem af Byens Netværk
D.A.I. er med i Byens Netværk, da vi mener, at byggebranchen kun bliver stærkere af videndeling og samarbejde – og det gør D.A.I. også. Derfor samarbejder arkitekter og ingeniører tæt på vores kontorer i Jylland, og vi har også ofte samarbejde med andre arkitektvirksomheder som underrådgivere på vores projekter. Vores styrke er hinanden - både internt og i netværk.  

Kontaktperson:

Rasmus Bering
Adm. direktør
rbe@dai.dk
Tlf.: +45 2189 1283


Læs mere på www.dai.dk

BOGL marts 2024

footer image byens netværk