print logo

Byvandring med Gadens Stemmer

 

Tag med på byvandring med Gadens Stemmer og hør historier fra samfundets skyggesider. Vores guide Steen tager os med på en gåtur i Indre By og fortæller sin personlige historie om optur og nedtur og viser os steder, der har (haft) en særlig betydning for hans liv.

Deltagerliste (opdateret 11.06.2020)

Fotoreportage

Luk fuld beskrivelse

 

Guiderne i Gadens Stemmer har alle en unik og barsk livshistorie fra kanten af samfundet: Om hjemløshed, stofmisbrug, alkoholisme, kriminalitet og psykisk sårbarhed.

Vi tager med guiden Steen på en gåtur i Indre By og hører hans ærlige beretning om, hvordan man kan gå fra et ”normalt” liv til at ende som hjemløs på gaden som pensionist og til igen at komme videre med sit liv med hjælp fra de organisationer og projekter, som arbejder for og med hjemløse og socialt udsatte. På turen ser vi nogle af de opholdssteder, Steen havde som hjemløs og hører om hans oplevelser på gaden og kontakten med andre mennesker – i skyggen af det ordinære samfund.


BEMÆRK: Turen starter ved Jarmers Plads, indgangen til Ørstedsparken og slutter ved Rundetårn.


Gadens Stemmer A.M.B.A. er en registreret socialøkonomisk virksomhed, som udbyder byvandringer og foredrag ud over det sædvanlige og faciliterer møder mellem mennesker for at mindske fordomme og øge forståelsen på tværs af samfundskel – og derved styrke sammenhængskraften i samfundet. Læs mere om Gadens Stemmer her

”Nu kan jeg fortælle om livet og mine oplevelser på gaden og forhåbentlig derved øge forståelsen for de hjemløses situation og fortælle, at hvis omstændighederne er rigtig uheldige ja, så kan det faktisk ske for alle.” Steen, guide fra Gadens Stemmer

 

Vedr. corona

  • Vi tager selvfølgelig forbehold for på dagen aktuelle restriktioner og forhold omkring forsamling grundet corona
  • Vi medbringer håndsprit
  • Vi holder behørig afstand
  • Du skal ikke komme, hvis du føler dig syg


Vi forbeholder os retten til at sende et no-show-fee på 400,- DKK ekskl. moms ifm. udeblivelse fra vores arrangementer. No-show-fee kan blive opkrævet, hvis du udebliver fra arrangementet uden at melde afbud til os.



Program

  • 15:00 Velkommen v/ Byens Netværk og netværk
  • 15:30 Byvandring med vores guide Steen fra Gadens Stemmer
  • 17:00 Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

11/06 2020 15:00 - 17:00

Adresse

Jarmers Plads

Deltagerantal

15

Mødested

Indgangen til Ørstedsparken

Kontakt

lfi@byensnetvaerk.dk
Lisbet mobil: 22346629

Praktisk information

Dato og tid

11/06 2020 15:00 - 17:00

Adresse

Jarmers Plads

Deltagerantal

15

Mødested

Indgangen til Ørstedsparken

Kontakt

lfi@byensnetvaerk.dk
Lisbet mobil: 22346629

footer image byens netværk