print logo

JORTON

maj 2020

Godt håndværk baseret på otte årtiers erfaring

JORTON er en landsdækkende entreprenørvirksomhed med afdelinger i otte byer, og vi har været med til at opføre et stort antal boliger og institutionsbygninger samt gennemført utallige renoverings- og vedligeholdelsesarbejder. JORTON har desuden udført en lang række broer og store komplicerede betonkonstruktioner til erhvervs- og anlægssektoren.

Det er et særkende for JORTON, at det er vores egne folk og vores eget materiel, man møder ude på pladserne, for vores motto er ”Fælles retning, lokal forankring”. Vi råder over en stor stab af specialister, der repræsenterer en omfattende og varieret viden og erfaring, som løbende vedligeholdes og deles, når vi løser opgaver i samarbejde med lokale fagfolk. Men fælles for alle vores medarbejdere, hvad end det er mureren, ingeniøren eller afdelingschefen, så brænder vi alle for det gode byggeri. Dette indebærer en respekt for tidsplaner, økonomi, kvaliteten og ikke mindst arkitektens tegninger.

Den samme DNA

JORTON blev etableret i Aarhus i 1932 af arbejdsløse jord- og betonarbejdere, som modigt tog kampen op i en krisetid og skabte Jord- og Betonarbejdernes Kooperative Forretning. I det 21. århundrede er udfordringerne og opgaverne meget anderledes, men virksomhedens DNA er det samme og vi er fortsat en kooperativ virksomhed. Og de klassiske dyder som godt håndværk, åbenhed, dialog og samarbejde er fortsat vores kerneværdier her otte årtier efter grundlæggelsen i 1932.

Gode medarbejdere giver gode resultater

Vi har med årene fået opbygget en stor portefølje af spændende og veludførte projekter, hvilket vi kan takke vores mange dygtige medarbejdere for. Uden deres store engagement, ideer og visioner, var vi nemlig aldrig nået dertil, hvor vi er i dag. Derfor arbejder vi altid målrettet på at skabe en arbejdsplads, hvor den enkelte medarbejder behandles med respekt, og hvor der er rig mulighed for at udvikle sig fagligt og personligt. Takket være den brede vifte af opgaver, som vi håndterer, er der altid mulighed for at udvikle og tilegne sig nye kompetencer hos JORTON, uanset om man er lærling, en erfaren byggeleder eller kontormedarbejder.

Derfor er JORTON medlem af Byens Netværk

I dag er netværk blevet et vigtigt aspekt i vores professionelle dagligdag. Selv når vi er veletablerede i vores job og karriere, har netværk vist sig at være et værdifuldt værktøj. Så det er den du kender, og hvem der kender dig, der betyder noget. Du skal udvikle relationer og forbindelser i dit netværk for at få flere muligheder for at udvikle og fremme dig selv og din virksomhed. Det lægger vi stor vægt på i JORTON. Deltagelse i møder og sociale begivenheder er en fantastisk måde at komme i kontakt med mennesker indenfor vores felt.


Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte JORTON – og vi er aldrig mere end et klik væk!
Find oplysninger om adresse, telefon, e-mail om vores afdelinger her.

Læs mere på jorton.dk

Altan-alferne april 2024

footer image byens netværk