print logo

FM Bygningsdrift

juli 2020



Hvem er vi, og hvad adskiller os fra andre lignende virksomheder?

Vi er en rådgivende virksomhed i vækst i byggeindustrien med kontorer, projekter og opgaver i både Danmark og Sverige.

Vi har 35 dygtige og dedikerede medarbejdere, som er specialiseret indenfor strategisk rådgivning (primært byggeherrerådgivning og granskning af udbud), logistikstyring, arbejdsmiljø, bygge- og projektledelse samt projekteringsledelse og kommunikation.

Vi er den rådgiver, der har overblik, struktur og holder fokus hele vejen gennem projektet.

Vi lytter, sparrer og stiller spørgsmål - og vi er ikke bange for at udfordre, for dygtig rådgivning og gode resultater kræver åbenhed og ærlighed fra begge parter.

Vi har ”hands-on” - vi er ”til stede” og vi tager ejerskab. For os handler det om rettidig omhu - om at gøre sit arbejde ordentligt og til tiden.

Udvalgte referencer

Mange af de segmenter og projekter, vi de sidste mange år har oparbejdet og stadig oparbejder en stor ekspertise indenfor, er blandt andet: hospitaler, shoppingcentre samt byfornyelser.

Spørg bare vores kunder – referencerne er glædeligt mange og positive.


Hvorfor er FM Bygningsdrift medlem af Byens Netværk

Byens Netværk giver os en unik mulighed for at skabe og bygge relationer med mange andre spændende virksomheder og mennesker indenfor bygge og ejendomsbranchen. Og giver os en enestående mulighed for at opleve, lære og blive inspireret af de mange spændende arrangementer med dertilhørende oplægsholdere, der afholdes årligt.

Et superstærkt og værdifuldt netværk, giver – som så meget andet – værdi i forhold til egen indsats og den tid, man selv investerer! 

Vi ser frem til at blive inspireret samt møde en masse spændende mennesker i Byens Netværk. 


Kontakt

CEO/ Adm. Direktør
Kenneth Larsen
Tlf.: 2133 1100
Mail: kl@fmbygningsdrift.dk

Læs mere på fmbygningsdrift.dk

BOGL marts 2024

footer image byens netværk