print logo

BARK Rådgivning

marts 2021



BARK rådgiver i strategisk udvikling af bygninger og steder.

Vi omsætter idéer og udfordringer til konkrete og realiserbare projekter og planer.

Vi skaber det strategiske grundlag for levedygtige steder på landet og i byerne i spændingsfeltet mellem det enkelte projekt og bygning og den samlede strategi, der sætter en fælles retning.

Vi sikrer fremdrift og fælles takt i komplekse projekter. Og vi arbejder i hele landet – fra Vestkysten, Folketinget og Nationalmuseet til mindre landsbyer, bysamfund og nationalparker.

BARK er ca. 18 medarbejdere med kompetencer inden for arkitektur, antropologi, sociologi, strategi, økonomi, ledelse og kommunikation.

Sådan arbejder vi
Ikke alle gode idéer er bæredygtige, når de møder den virkelige verden, hvor kravene om et stærkt koncept, en bæredygtig forretningsmodel og en kompetent og effektiv organisation er høje. BARK gør udfordringer og idéer til holdbare projekter.

Det betyder, at vi er med tidligt i processen – inden der tegnes, projekteres og bygges. At vi samler de rigtige aktører om bordet og hjælper med at sætte en klar og fælles retning. At vi bidrager til at konkretisere og kvalificere de lokale idéer og projekter, der skal gøre visionen til virkelighed. Og at vi sørger for at bringe vores tværfaglighed i spil.

Netop denne kombination kan være det, der bærer idéen videre hos mulige samarbejdspartnere og investorer og gør, at den gode idé bliver til virkelighed.

Hvorfor er vi en del af Byens Netværk?
I BARK tror vi på, at magien opstår, når forskellige fagligheder mødes. Vi er med i Byens Netværk, så vi kan udveksle faglig viden med andre og sammen forme fremtidens gode by.


Udvalgte projekter


Udviklingsplan Sjælland: Turismen på Sjælland og øerne kan og skal mere end i dag. For de 17 sjællandske kommuner i Region Sjælland, Dansk Kyst- og Naturturisme, destinationsselskaberne på Sjælland og Realdania har vi lavet en fælles udviklingsplan for turismen på Sjælland og øerne. Foto: Ole Malling

 


Københavnersnak: Ingen udvikling uden forankring. BARK hjalp Københavns Kommune med at involvere borgerne, der hvor de er – på uddannelsesstedet, i folkekøkkenet, i byrummet, i de udsatte boligområder - i en dialog om, hvilken by København skal være, og hvordan vi løser fremtidens udfordringer. 

 


Ilulissat Isfjordscenter: BARK har rådgivet projektet med at udvikle et besøgssted og formidlingscenter i Ilulissat - fra første idé til realisering. Projektet blev bl.a. afsæt for finansiering af det ny isfjordscenter samt en international arkitektkonkurrence. Visualisering: Dorte Mandrup Arkitekter og Realdania

 

Kontakt

Sara Line Bohn
Adm. direktør
Sara@b-a-r-k.dk

BARK Rådgivning A/S
Skoubogade 1, 2
1158 København

Læs mere på b-a-r-k.dk


Topbillede: Anne Prytz Schaldemose 

Altan-alferne april 2024

footer image byens netværk