print logo

Pure Material webinar – The waste is the win

Udgivet d. 03. juni 2021


Fagerhult inviterer til "Pure Material webinar – The waste is the win" Tirsdag d. 8 juni kl. 10.00-10.30

De senere år er der (heldigvis) kommet stor fokus på bæredygtighed og miljøet. Hvis der skal være en real chance for at lykkes, med at gøre en positiv forskel for miljøet, er vi alle nødt til at tage nye valg. At gøre brug af uorganiske materialer og fossile stoffer er ikke er en god langsigtede løsning.

Vi har derfor brug for en ny tilgang til forbruget af ressourcer og apparater i produktions industrien. Ved at erstatte materialer med vedvarende ressourcer* i armaturhuset på vores mest sælgende armatur Multilume Slim, reducere vi klimapåvirkningen fra armaturhuset med 83%. Vi håber, at dette valg kan gøre en positiv forskel for vores miljø.

Vi har ikke tid til at vente på at lovgivningen ændres, vi er nødt til at skifte retning nu. Derfor har vi startet vores rejse mod en mere bæredygtig fremtid. Vores bæredygtighedsmanager Niclas Thulin og produktmanager Lars Erikson vil fortælle dig hvordan. Vi ønsker at blive bedre, så vi kan reducere vores CO2-aftryk mest muligt. Vil du være med?

*En vedvarende ressource er en naturlig ressource der til stadighed kan dannes på ny. Det skal have en bæredygtig måde at blive fornyet på, for at kunne blive kategoriseret som vedvarende. Træ og papirs masse er vedvarende ressourcer.


Tid: Tirsdag d. 8 juni kl. 10.00-10.30
Link til tilmelding: Webinar Registration - Zoom

For yderligere information kontakt Fagerhult.

footer image byens netværk