print logo

Værkstedsbesøg - funktionskunst og læringsrum


Vi sætter selv fingrene i gipsen og får indblik i de kreative processer, når vi møder Rune Fjord og Esben Horn i værkstedet. Duoen fra Rune Fjord Studio og 10 Tons har i en årrække lavet samarbejdsprojekter, der favner bredt fra udstilling og udsmykning til funktionskunst og læringsrum. Omdrejningspunktet for projekterne er helhedstænkning, kunstnerisk kant og sublimt håndværk til mindste detalje i mange forskellige materialer. 

Deltagerliste (opdateret 02.03.22)

Fotoreportage

 

Luk fuld beskrivelse

I værkstedet bliver vi klogere på de fysiske rammers betydning for vores læring, velvære og inspiration. Og mærker på egen krop, hvor vigtigt det er, at alle vores sanser bliver stimuleret. Rune og Esben vil fortælle, hvordan deres kreative processer udfolder sig, vise cases og invitere os til at gå på opdagelse i materialer og selv sætte fingrene i spil. 

Rune Fjord Studio er en kreativ virksomhed med speciale i læringsrum. De er specialister i brugerprocesser og bruger kunst, design, arkitektur og forskning til at skabe rum der udvikler, inspirerer og inviterer til kreativ læring og oplevelse på biblioteker, skoler og i andre læringsmiljøer. Målett er at skabe større fokus på de rumlige rammers betydning for og påvirkning af de mennesker og aktiviteter, der er til stede i rummene, og Rune Fjord Studio brænder for at skabe interessante og udfordrende rum og omgivelser med plads til mangfoldighed og individualitet. Rune Fjord Studio tror på livslang og aktiv læring gennem alle sanser.

10 TONS laver zoologiske og botaniske modeller samt paleontologiske rekonstruktioner. 10 Tons har bygget hval og dinosaurer i fuld størrelse. Og bygget mikroorganismer, der er høje som et hus. De har lavet små videnskabelige modeller af plankton og forhistoriske væsner – i samarbejde med førende forskere. Uanset hvilken størrelse eller form laver 10 Tons førsteklasses kvalitet.

Fotokreditering: Rune Fjord Studio og 10 Tons 

Vi forbeholder os retten til at sende et no-show-fee på 400,- DKK ekskl. moms ifm. udeblivelse fra vores arrangementer. No-show-fee kan blive opkrævet, hvis du udebliver fra arrangementet uden at melde afbud til os.

 



Program

  • 15:30 Velkomst v/ Byens Netværk
  • 15:40 Præsentation af Rune Fjord Studio og 10 Tons
  • 16:00 Afstøbning af fingre i Agar-form og udstøbning i gips
  • 16:30 Rundtur på værkstedet og fremvisning af materialeinspirationsbord
  • 17:00 Netværk snacks og drinks, samt pakning af fingre
  • 17:30 Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

03/03 2022 15:30 - 17:30

Adresse

Otto Bussesvej 31
2450 Kbh. SV

Deltagerantal

40

Mødested

10 Tons

Kontakt

ngj@byensnetvaerk.dk
Nanna mobil: 28266304

Praktisk information

Dato og tid

03/03 2022 15:30 - 17:30

Adresse

Otto Bussesvej 31
2450 Kbh. SV

Deltagerantal

40

Mødested

10 Tons

Kontakt

ngj@byensnetvaerk.dk
Nanna mobil: 28266304

footer image byens netværk