print logo

Fra mangfoldighed til grænseflader

Byens Netværks tema har igennem de sidste to år været "Mangfoldighed".
Der har været afholdt næsten 100 arrangementer under dette tema. Er emnet udtømt? Blev det godt illustreret, godt bearbejdet, godt arrangeret? Tog vi de mangfoldige briller på?

Mangfoldighed er på mange måder fundamentet for Byens Netværk. Vi er som netværk mangfoldige, vores fag og virksomheder er mangfoldige, og netop fordi vi er forskellige, kan vi skabe den dialog, der åbner vores øjne for, hvordan vi hver især ser på tingene. En dialog, der forhåbentlig er med til at styrke branchen og byudviklingen.

Netop dette er Byens Netværks store styrke. At vi på tværs af fag og kompetencer og mangfoldighed, igennem netværk, kan diskutere og udfordre hinanden, så vi sætter god kvalitet og godt samarbejde på dagsordenen - igen og igen.

Mangfoldighed har vist sig at indeholde mange forskellige sider og aspekter i alle de arrangementer, der har været afholdt. Byggepladsbesøg, filmarrangementer, netværksbarer, cykelture, studieture, debatsaloner og meget mere har afspejlet den mangfoldighed, der er i vores netværk, i byggebranchen, i Danmark og i hele verden.

Ja, mangfoldigheden blev godt illustreret, godt bearbejdet og godt arrangeret - vi havde de mangfoldige briller på i hvert et arrangement, der blev afholdt. Men udtømt – nej, Byens Netværk vil altid være mangfoldig, mangfoldig i sit DNA og mangfoldig i hvert skridt ind i fremtidige temaer.

Derfor var valget at de kommende to års tema "Grænseflader" heller ikke svært.
Verden bliver hver dag udfordret på sine grænser med lande i krig og mennesker, der flygter, Danmark bliver udfordret på sine grænser med politiske diskussioner om åbne eller lukkede grænser, og byggebranchen bliver hver dag udfordret på sine grænser mellem det mulige og det umulige, mellem by og land, mellem bygning og terræn, mellem ude og inde, mellem væg og gulv. En grænseflade er den grænse, der skabes, når to forskellige faser mødes.

Er der en grænse for, hvad vi kan lave arrangementer om i Byens Netværk? Er der grænser for netværk? Eller er det kun fantasien, der sætter grænser?

Temaet "Grænseflader" vil folde sig ud i en række forskellige arrangementer i Byens Netværk i de kommende to år og vil samtidig komme under kærlig og kritisk behandling her i vores nye tiltag - Byens Klumme - som kan følges på hjemmesiden og i vores LinkedIn-gruppe.

God grænseløs læselyst fremad!

Tilmelding til nyhedsbrev

Bliv Medlem

Meld din virksomhed ind i Byens Netværk og deltag i den dialog, der er væsentlig for inspiration og videndeling på tværs af de fagligheder, der er med til at præge udviklingen af byggeriet og vores byer. Et medlemskab gælder alle ansatte i virksomheden.

footer image byens netværk