print logo
Byens netværk

emcon

april 2015





Strategisk bygherrerådgivning - med personlighed, ledelseskraft og faglig tyngde.


emcon er en partnerejet virksomhed, som løser rådgivningsopgaver på strategisk niveau for bygherrer, lejere og investorer i alle udviklings- og projektfaser ved ejendoms-, bygge- og anlægsopgaver.

Strategisk bygherrerådgiver
I emcon har vi næsten 50 års erfaring som rådgiver indenfor ejendomme, byggeri og anlæg med fokus på kundeorienteret projektledelse, processtyring og problemløsning fra idé til ibrugtagning. Tværfaglighed og dialog er afgørende for opgaveløsningen. ”Vi tror på, at en succesfuld proces og opgaveløsning kræver beslutningskraft og fokus på de strategiske sammenhænge mellem teknik, organisation, økonomi og jura. Det hjælper vi vores kunder med at skabe.” siger Jeppe Blak-Lunddahl, CEO i emcon.

Som bygherrerådgiver er det vores hovedopgave at varetage byggesagen ud fra bygherrens perspektiv og vi er bygherrens personlige og professionelle samarbejdspartner hele vejen igennem. I tæt dialog med kunden skaber vi fundamentet for at træffe de rette beslutninger på det rigtige tidspunkt og som kunde hos os, er du altid sikret en uvildig rådgivning, såvel strategisk som teknisk.


DSV, foto: CHRISTENSEN Photography


Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg, foto: Claus Peuckert


Kvæsthusprojektet, rendering: Lundgaard & Tranberg Arkitekter/Kvæsthusselskabet.dk.


Copenhagen Gate, rendering: byoghavn.dk

emcons virksomhedskultur
Vi mener, at særligt faglighed, nysgerrighed samt gode og tætte relationer er afgørende faktorer for at skabe de bedste resultater. De gode relationer – både eksternt og internt – er en forudsætning for et tillidsfuldt og værdiskabende samarbejde. Vi tror på, at selvledende medarbejdere, understøttet af et trygt og inspirerende fællesskab, skaber de bedste forudsætninger for engagement, initiativ og helhedsorienterede løsninger.

Ny CEO i emcon
emcon har udpeget Jeppe Blak-Lunddahl som ny administrerende direktør, (CEO), der med et fornyet fokus på udvikling skal sikre, at emcons høje niveau af rådgivning fastholdes. ”Jeppe Blak-Lunddahl er en vedholdende og ihærdig leder, der opfordrer alle til at se helheder. Med sit høje energiniveau skal han sikre og yderligere udvikle emcons specialiserede rådgivning på opgaver, som typisk kendetegnes ved høj kompleksitet.” siger Niels Anker Jørgensen. Efter 15 år som administrerende direktør, fortsætter Niels Anker Jørgensen i emcon som arbejdende bestyrelsesformand og direktør.

I emcon fejrer vi vores nye CEO ved en reception for kunder, forretningsforbindelser og venner torsdag den 23. april kl. 15.00-17.00.



Jeppe Blak-Lunddahl

Derfor er emcon med i Byens Netværk
Vi er medlem af Byens Netværk, fordi de mange faglige såvel som sociale arrangementer giver os mulighed for at videndele/sparre med og inspireres af andre i samme branche samt videreudvikle og styrke vores netværk.

Læs mere om emcon på www.emcon.dk

Altan-alferne april 2024

footer image byens netværk