print logo
Byens netværk

Byens Ejendom

december 2014



Hvem er Byens Ejendom
Byens Ejendom er Danmarks største formidler af viden om byudvikling og byggeri i Danmark – hvilket har været vores mål siden 1990.

Hver måned læser over 30.000 vores daglige nyheds- og baggrundsartikler indenfor byudvikling på www.byensejendom.dk og bliver holdt opdateret med nyheder og aktuelle projekter fra hele bygge- og ejendomsbranchen.

Byens Ejendom afholder årligt over 70 konferencer og seminarer rundt om i hele Danmark. Vi afholder vores konferencer og seminarer lokalt, så vi er der, hvor udviklingen finder sted.

Vi er at finde i Nordhavnen i København, hvor vi sidder 8 medarbejdere med forskellig baggrund og fagprofil indenfor eksempelvis journalistik, ejendomshandel, infrastruktur, byudvikling, økonomi, salg og marketing.



Godkendt til brug for efteruddannelse
I løbet af årene har Byens Ejendom afholdt mere end 1.000 konferencer og seminarer. Vi har altid fokus på at levere viden af høj faglig kvalitet og bringe relevant og aktuel information indenfor specifikke emner og projekter. Derfor er vi også blevet godkendt til brug for efteruddannelse gennem Advokatsamfundet. Med denne godkendelse følger skærpede krav til det faglige niveau, hvorfor vi løbende kvalitetssikrer vores konferencer og seminarer.



Vi er det foretrukne nyhedsmedie indenfor byudvikling
Vores hjemmeside opdateres dagligt med nyheder og artikler inden for bygge- og ejendomsbranchen, og udviklingen i særligt Danmarks største byer dækkes intensivt. Vi følger bygge- og anlægsprojekter fra idéen bliver født, til det færdige projekt sælges eller udlejes. Og vi er der igen, når bygningen udvides eller omdannes til nye formål. Samtidig leverer vi branchenyt samt information om tendenser inden for alle de brancher, der knytter sig til byudvikling.

I de processer, der lægger til grund for udvikling af byer samt ejendomme og andre bygge- og anlægsprojekter, indgår en række aktører med vidt forskellige faglige baggrunde. Det gælder blandt andet investorer, projektudviklere, entreprenører, finansieringsinstitutter, ejendomsmæglere, arkitekter, ingeniører, politikere og byplanlæggere, advokater og ejendomsadministratorer. Vores hensigt er at skabe en platform for formidling, der rammer bredt og samtidig har relevans for alle fagfolk inden for det felt, vi dækker.

Bag vores nyhedsdækning står Tommy Blindkilde, der er uddannet cand.mag. med speciale i forholdet med transportinfrastruktur og byudvikling. Han har gennem en årrække fulgt den fysiske udvikling af danske byer.

Konferencer og seminarer med fokus på aktualitet
Vi har igennem de sidste 25 år udviklet konferencer og seminarer, hvor Piotr Szutowicz, konferencechef, sammen med Mikkel Egeberg Rasmussen, konferencemanager, sætter fokus på nye udviklingsprojekter og -områder. Vi sikrer derfor altid, at aktualitet, inspiration og nytænkning er i fokus til vores konferencer og seminarer om byudvikling og ejendomme. Vores oplægsholdere er de mest centrale aktører fra forskellige dele af brancherne, så de kan formidle baggrundsviden og indsigt i de nyeste udviklingsprojekter.

Et inspirerende oplæg er bundet op på dygtige oplægsholdere, som har en stor og bred viden indenfor både konkrete projekter eller aktuelle emner. Derved kan vi sikre, at du som deltager kommer hjem med nye input samt nyttige og værdiskabende informationer til dig og din virksomhed.



Netværksmedlem hos Byens Ejendom
Hos Byens Ejendom kan du med fordel blive netværksmedlem, hvis du, som mange af vores deltagere, vil deltage jævnligt på vores konferencer og seminarer. Med et personligt netværksmedlemsskab, kan du tilmelde dig alle de arrangementer som Byens Ejendom afholder og deltage gratis på Danmarks største event indenfor byudvikling og ejendomme – COPSUM. Samtidig kan du tage del i de unikke netværksmuligheder med beslutningstagere fra hele bygge- og ejendomsbranchen.

COPSUM 2015 – Danmarks største event indenfor byudvikling og ejendomme
Markedsdirektør Mira Trolle Scheel skaber rammerne når Byens Ejendom for 3. gang afholder den uafhængige byudviklingsevent. COPSUM 2015 er årets største event indenfor byudvikling. Eventen afholdes over 2 dage, onsdag den 20. maj og torsdag den 21. maj 2015 fra kl. 10.00-17.00 på Docken i Nordhavn, hvor 1.000 branchefolk og 40 udstillere mødes til netværk, konferencer og debat.

I løbet af de 2 dage afholdes 6 on-site konferencer og debatter om centrale og aktuelle emner som ”Byudvikling i Danmarks vækstbyer” og ”Boligmarkedet i 2015-2025”.

COPSUM 2015 giver dig mulighed for at netværke med beslutningstagere fra hele branchen. Her kan du deltage i de konferencer, du ønsker og møde andre, der arbejder med byudvikling: byggefolk, ejendomsaktører, bygherrer, institutioner, rådgivere, planlæggere, advokater, revisorer, arkitekter, infrastruktur- og miljøaktører, borgmestre og kommunaldirektører.

I de store haller på Docken vil 40 udstillere fremvise design, idéer og ny teknik indenfor byudvikling, miljø, energi, byggeri, aptering, ejendom og byer.



Læs mere om COPSUM 2015 her.

Derfor er vi medlem af Byens Netværk
Byudvikling vedrører alle. Det er afgørende for os, at vi konstant holder os opdateret om, hvad der rører sig i branchen samt blandt vores kunder og samarbejdspartnere. Vi er utrolig glade for at være kommet med i Byens Netværk, da vi herigennem kan være med til at sætte fokus på byudvikling og de mange spændende projekter, der udvikles omkring os. Samtidig vil vi bruge netværket som en professionel inspirationskilde, hvor vi kan være med til at vidensdele og skabe nye relationer.

Hvis du er interesseret i at høre mere om Byens Ejendom eller COPSUM 2015 er du velkommen til at kontakte markedsdirektør Mira Trolle Sheel på 2728 1415 eller på mts@byensejendom.dk.

Læs mere på www.byensejendom.dk og www.copsum.dk

Altan-alferne april 2024

footer image byens netværk