print logo
Byens netværk

Balslev

april 2014




Balslev – ingeniørrådgivning gennem 75 år

Balslev har leveret ingeniør-viden til verden i 75 år og er en af Danmarks ældste rådgivende ingeniørvirksomheder. Med baggrund som et af de stærkeste ingeniørfirmaer på det el-tekniske område i flere generationer, er Balslev i dag en full-service virksomhed med ekspertise inden for alle gængse ingeniørdiscipliner.

Balslev dækker hele spektret af rådgivning inden for el, vvs, konstruktion, ventilation, it & kommunikation samt automation. Vores ekspertise omfatter også løsninger inden for intelligent bygningsautomatik, energiforsyning, sikrings- og transportanlæg, korrosionsbeskyttelse, hospitalsplanlægning samt energioptimering.

Firmaet er ejet 100 % af Mogens Balslevs Fond og beskæftiger ca. 135 medarbejdere på hovedkontoret i Glostrup samt i afdelinger i Odense, Viborg, Herning, Kolding og Kalundborg.

75 års jubilæum
Balslev fylder 75 år i april 2014, og det fejres med en jubilæumsreception for samarbejdspartnere, kolleger og gode venner den 4. april kl. 15-18. Balslevs eksistens har altid været et spørgsmål om at se frem og lære ting, som andre ikke kunne, og vi har derfor inviteret fremtidsforsker Anne Skare Nielsen til receptionen, hvor hun vil kigge i krystalkuglen for at give sit bud på, hvordan fremtiden ser ud for den rådgivende ingeniørbranche og hvordan vi sikrer innovation i branchen?

Balslevs virksomhedskultur
I firmaets historie har socialt samvær altid været betydningsfuld og med til at skabe sammenhold og en fælles kultur. Uden for arbejdstid mødes vi på tværs af afdelinger til fx løbeklub, badminton, vinklub, studieture, fredagscaféer og andre festlige arrangementer. Det faglige arbejdsmiljø er også et vigtigt element i vores arbejdskultur. Alle medarbejdere deler gerne og ofte deres fagekspertise med kolleger, kunder og samarbejdspartnere.


I et teknisk kompliceret og arkitektonisk helstøbt projekt er der skabt nye rammer for humaniora på KUA, Københavns Universitet Amager. Balslev har været ingeniør på projektet i samarbejde med EKJ, mens Arkitema har tegnet byggeriet. Fotograf Peter Sørensen.


PowerLabDK på DTU er en platform for eksperimentel afprøvning og demonstration af teknologier, der vil bidrage til realiseringen af de danske klimamål og det langsigtede mål om en energiforsyning uden fossile brændstoffer. Balslev har haft ansvar for bygherrerådgivningen i forbindelse med hele bygningsrenoveringen samt etableringen af de nye laboratoriefaciliteter. Fotograf Torben Nielsen.

Derfor er vi med i Byens Netværk
Vi deltager i Byens Netværk for at få mulighed for at dele vores viden med andre fra samme branche og videreudvikle netværk og vores virksomhed. Samtidig giver netværket et godt indblik i de tendenser, der præger udviklingen i byen.

Læs mere om Balslev her:
Balslev.dk
LinkedIn
Facebook
YouTube

Af: Lene Kristiansen, kommunikationsansvarlig, Balslev

Altan-alferne april 2024

footer image byens netværk