print logo
Byens netværk

Glindorf & Partnere

februar 2013




Syv års historie
Glindorf & Partnere A/S blev stiftet i 2006 med det formål at drive et effektivt, konkurrencedygtigt og professionelt projektudviklings- og entrepriseselskab i alle de former, der er attraktive for kunderne.

Firmaet er etableret med et erfarent team af medarbejdere fra entreprenørbranchen med indgående kendskab til alle de traditionelle, men også specielle og specifikke forhold, der er nødvendige for en optimal gennemførelse af det enkelte projekt.

Fagkompetencen var den samme dengang som nu: Professionel projektledelse, byggestyring og projektudvikling.


Foto: McDonald’s Solrød (2012). Udvikling af koncept for ny type McDonald’s samt opførelse af ny restaurant/bygning i totalentreprise. Arkitekt:AK83, Ingeniør: PL Consult og JL Engineering.

Gennem de sidste godt syv år har vi gennemført en bred vifte af projekter af meget forskellig karakter. De spænder fra planlægning, udvikling og opførelse af større områder for boliger- og centerbebyggelser, projektsalg af boliger, hoteller – samt specifik detailplanlægning, udlejning og gennemførelse af byggerier i totalentreprise af butikscentrene Trekroner Center og Nygårds Plads, frem til nøglefærdige lejemål.

Vi har indrettet lejemål for Kvickly, SuperBrugsen, Jysk, Fakta, Fitness World, kontorlejemål, Lokalpolitistation, McDonald’s, mindre caféer m.m. Hver gang med stor fokus på tilfredse kunder og samarbejdspartnere.


Foto: Hermodsgade 3, København. Opførelse af ejendom i 3 etager i totalentreprise samt udlejning og komplet indretning for Fakta og Lokalpolitistation. Arkitekt: Arkidé, Ingeniør: PL Consult og JL Engineering.

Fingeraftryk på hele processen
Vi er stolte af vores projekter, og vi sætter altid det personlige forhold til både kunder, leverandører og samarbejdspartnere meget højt. Vi er meget til stede i processen og følger alt til dørs fra den første idéfase og frem til, at byggeriet er i drift.

Vi har et stort netværk af professionelle samarbejdspartnere og leverandører, som vi har arbejdet sammen med gennem mange år. Vi har erfaring inden for udarbejdelse af koncepter for større og mere komplekse opgaver, udarbejdelse og indgåelse af lejekontrakter, købsaftaler, ejerforeninger, driftsbudgetter og kan forestå totalrådgivningen for bygherrer fra den tidlige fase af byggeriet og frem til at det nøglefærdige byggeri er klar til drift.

Vi har ligeledes stor erfaring med gennemførelse af totalentreprisearbejder og byggestyring af både renoverings-, nybygnings- og infrastrukturopgaver samt særindretninger af butikker.


Foto: Comwell, Roskilde (2010-2012)Gennemførelse af ny lokalplan samt totalentreprisen af udvidelse med 2 værelsesfløje i alt 55 værelser, samt nye toilet- og receptionsfaciliteter. Arkitekt Kim Utzon/Arkidé, Ingeniør: PL Consult og JL Engineering.

Vi tilbyder den form for samarbejde, som passer bedst til det konkrete projekt
• Vi forestår projektudvikling for vores kunder – men investerer ikke selv i ejendomme
• Vi tilbyder faseinddelt samarbejde, herunder udarbejdelse af koncepter, budgetter og et samlet beslutningsgrundlag for igangsættelse af det konkrete projekt.
• Vi tilbyder professionel entreprisestyring i fast pris – og gerne i totalentreprise.
• Vi tilbyder bygherre- og totalrådgivning samt byggestyring og gerne i fast pris.

Derfor er vi medlem af Byens Netværk
Glindorf og Partnere A/S er medlem af Byens Netværk som en naturlig del af det professionelle behov for kontakt og faglig netværk med samarbejdspartnere i branchen. Samtidig giver netværkets arrangementer mulighed for inspiration og faglig udvikling, som er nødvendig i vores daglige projektarbejde.

Projektmulighed? - Så kontakt os
Vi er altid parat til nye samarbejder på tværs at branchen.
Ring eller kom og besøg os.

Glindorf og Partnere A/S
Hovedvejen 206, 2600 Glostrup
tlf. 38 107 107
www.gp1.dk

Vi giver altid en kop kaffe!

BOGL marts 2024

footer image byens netværk