print logo
Byens netværk

Adserballe & Knudsen

oktober 2012




Du kender os på det gode håndværk og projektledelse

Adserballe & Knudsen er inde i en stærk udvikling. Tømrervirksomheden er vokset til en dygtig og effektiv entreprenør med en bred kompetence inden for projektering, projektledelse og det udførende.

Det er et strategisk og bevidst valg fra vores side for at placere os i markedet, hvor vi kan vinde de store og lidt mere udfordrende og komplekse opgavetyper.

Vi løser således fag-, hoved- og totalentrepriser. Kernen er tømrervirksomheden, en stor egenproduktion og vores erfarne projektledere.


For JM Danmark udførte A&K en indvendig og udvendig storentreprise på Kajkanten på Islands Brygge, et prestige byggeri med høje kvalitetskrav. Altaner og penthouses blev beklædt med flot patinerende aluprofiler.

En stor egenproduktion med egne faguddannede håndværkere giver os rig mulighed for at arbejde med detaljen og sikre kvaliteten. Ikke mindst i renoveringsopgaver er det gode håndværk nøglen til at genskabe bygningsværker og detaljer. De dygtige, erfarne folk er vant til at arbejde sammen, holde tidsplaner og levere en høj kvalitet. Det vil du erfare som bygherre.


Med præfabrikerede bokse opfører A&K 40 nye boliger på toppen af Ådalsparken i Hørsholm. Huset er 250 meter langt, og håndværkerne har privat cykelsti for at spare tid.

Vores kunder oplever alle fordelene ved, at vi dækker så mange forskellige faggrupper under ét. Hvor faggrænser kan skabe problemer med ansvar og kvalitet, er vores medarbejdere vant til at arbejde på tværs af fagene og styret af én projektleder.

Desuden vil du opleve vores kompetence til at planlægge og styre ofte komplekse byggeopgaver. Vores projektledere er faguddannede håndværkere og ved alt om det håndværksmæssige.


A&K har arbejdet i Grønland siden 50’erne. I øjeblikket på Thule Air Base med at totalrenovere et stor supply center. Klima, lokalitet og afstande er de største udfordringer.

Det sikrer dig og projektet en effektiv proces og et godt resultat.

A&K = Ansvar & kvalitet
Vores værdier er enkle og lige til. A&K står for Adserballe & Knudsen og står for ”Ansvar og Kvalitet”. Ansvar for hinanden. For opgaven. For kunden. For aftalen med kunden.



Tilfredse beboere. Så ved vi, vi har gjort vores arbejde ordentligt. Meget renoveringsarbejde udføres inde i beboernes stue og kræver takt og hensyn.

Flere projektledere er Passivhus-certificeret. Det betyder, at vi kan udføre nybyggeri og renoveringsarbejder efter de mest krævende normer. Det betyder også, at vi taler samme sprog som arkitekten og rådgivende ingeniør. Risikoen for misforståelser og fejl i det udførende er væk, når du vælger Adserballe & Knudsen.

De seneste fem år har Adserballe & Knudsen blandt andet:
• Renoveret eller nybygget 106.000 kvadratmeter tag.
• Udført over 80.000 kvadratmeter facaderenoveringer.
• Renoveret eller nyopført 500 altaner.


A&K Service udfører reparations- og vedligehold-arbejde samt akut hjælp til boligselskaber, det offentlige og for virksomheder.
Blandt andet gennem en flerårig rammeaftale med Københavns Kommune.


De seneste år er virksomheden udvidet med en række håndværksfag. Malerfirmaerne Poul Thorsen og Georg Preisler blev tilknyttet Adserballe og Knudsen i 2009, energientreprenøren Poul Sejer Nielsen kom med i 2011, og i 2012 kom Rudersdal Murerentreprise med. Det er en udvikling, vi fortsat vil forfølge.

Derfor er vi medlem af Byens Netværk
Netværk åbner nye døre! Vi tror meget på netværk generelt og på Byens Netværk. Vi møder nye og ”gamle” kolleger, samarbejdspartnere og kontakter. Det er interessant at høre og lære nyt. Og nyttigt at udveksle erfaringer eller finde løsninger.

Byens Netværk er blevet et stærkt netværk, og vi bidrager gerne til, at det kan vokse og blive endnu stærkere. For at netværket lever godt skal alle bidrage og tilføre. Ikke bare trække på det.

www.aogk.dk

Altan-alferne april 2024

footer image byens netværk