print logo
Byens netværk

Atkins

august 2012



Når de olympiske og paralympiske Lege løber af stablen i London, er det efter store forberedelser fra Atkins, som er leverandør af ingeniør- og designserviceydelser før, under og efter legene. Atkins’ arbejde omfatter alt fra tilrettelæggelse af den nye infrastruktur, etablering den olympiske park og midlertidige sportsarenaer, til at bidrage til at sikre at London 2012 bliver det mest bæredygtige OL nogensinde.


Foto: Atkins har hjulpet De Olympiske Lege 2012 med alt fra sportsarenaer til infrastruktur.

Atkins - Førende rådgiver med fokus på bæredygtige løsninger
Atkins er en af verdens største multidisciplinære rådgivningsvirksomheder. I Atkins Danmark har vi kernekompetencer inden for jernbaner, broer & konstruktioner, veje, projekt- og byggeledelse, energi, miljø, GIS og arkitektur.

Vores rådgivning er baseret på stor viden og mange års erfaringer i branchen – samt global ekspertise fra vores mange afdelinger verden over. I Skandinavien råder vi over 12 kontorer og over 600 ansatte.

Atkins er aktivt involverede i fremtidens infrastruktur- og transportløsninger, og bruger vores viden indenfor disse områder til at støtte både undervisning og forskning på bl.a. DTU – hvilket også gør, at vi hele tiden holder os på forkanten med de nyeste og bedste teknologier.


Foto: Dubai Metro: Atkins stod for fuldt multidisciplinært design og management af verdens største infrastrukturprojekt.

Vidensvirksomhed med fleksible rammer
Atkins er en moderne arbejdsplads, hvor fleksibilitet, tillid og udvikling er nøglebegreber. Vi har en uformel arbejdsform og fleksible rammer, som giver en høj grad af frihed til at tilrettelægge sit eget arbejde. Desuden satser vi på at give den enkelte medarbejder gode, individuelle udviklingsmuligheder.


Foto: I de kommende år etableres en ny, dobbeltsporet jernbane på den 60 km lange strækning mellem København og Ringsted langs Køge Bugt-motorvejen – en opgave Atkins løser i samarbejde med EKJ, Sweco og Vössing.

Ansvarlighed
I Atkins forholder vi os aktivt til den verden, vi er en del af. Vi er bevidste om det etiske ansvar, vi har over for kunder, medarbejdere og samfund, herunder de sikkerheds- og miljømæssige aspekter af vores projekter. Endvidere har vi et ansvar over for problematikker i den tredje verden, den globale klimaproblematik og for at fremdyrke næste generation af ingeniører, hvilket er en forudsætning for at kunne modstå mange af fremtidens samfunds- og miljømæssige udfordringer.


Foto: Atkins stod for redesign af Oxford Circus og Regent Street i London.

Derfor er vi medlem af Byens Netværk
Atkins kernekompetencer er indenfor infrastrukturløsninger og urban planning, og spænder over veje, broer, GIS-løsninger og ikke mindst letbane, metro og jernbane. Det er i bund og grund byens egentlige netværk. Og Atkins speciale.

www.Atkins.dk


BOGL marts 2024

footer image byens netværk