print logo
Byens netværk

Renoverings-konsulenterne ApS

februar 2012




Renoveringskonsulenterne ApS er en ny, frisk og fleksibel rådgivnings- og konsulentvirksomhed, med speciale i eksisterende byggeri/renovering og beboede ejendomme.

Renoveringskonsulenterne – et lille rådgivningsfirma med stor viden
Virksomheden er stiftet i 2010 af bygningskonstruktør Marie Lundberg Hansen. Efter mange års erfaring fra ansættelser i større ingeniør- og entreprenørvirksomheder, var det Maries ide, at skabe en kreativ og nyskabende rådgivningsvirksomhed, som sætter kunden i fokus – som den mest naturlige ting i verden.

I Renoveringskonsulenterne er der meget kort fra ide til handling, og der er ingen bureaukratisering af beslutninger. Vores kunder, som spænder lige fra ejendomsselskaber / boligforeninger og kommuner, til private personer med enfamiliehuse, sætter stor pris på vores entusiasme, nærhed og vores vedholdenhed i opgavens løsning. Vi tror på, at tillid, entusiasme, nærhed og et personligt ejerskab af opgaven, sikrer det bedste resultat for kunden – hvilket er vores primære fokus ved enhver løsning af vores opgaver.


Renoveringskonsulenterne ApS har leveret rådgivning i forbindelse med renovering af Helsingør Kommunes skoler. Vores rådgivning har blandt andet omhandlet tilgængelighedskrav og tilgængelighedsløsninger

Erfaring og speciale
Renoveringskonsulenternes erfaring i rollen som blandt andet bygherrerådgiver og projektleder gør, at vores fokusområde er kommunikation. Kommunikation ligger til grund for alt vores arbejde, hvilket bevirker, at vi har stor fokus på forventnings-afstemning og tæt dialog med kunden igennem hele projektet – og helst også en opfølgende dialog.
Kommunikation er en meget væsentlig del af vores arbejde. Om det er verbalt i forbindelse med ledelse og koordinering af arbejde i f.eks. beboede ejendomme, eller om det er nonverbalt i forbindelse med f.eks. tilstandsvurderinger og bygningssyn, så har vi altid stort fokus på mennesket / menneskene bag opgaven.



Hvorfor medlem af Byens Netværk
Marie udtaler: ”Jeg er meget begejstret og ærekær overfor min virksomhed og vores arbejde generelt. Det er derfor væsentligt at netværke, for at sikre min virksomheds og min egen udvikling, samt for at være på forkant med nye tendenser og tiltag i byggebranchen. Jeg deltager også i arrangements-udvalget i Byens Netværk, for at være medskabende i fremtidige arrangementer, som sikrer min virksomhed, kunder og samarbejdspartnere tidsaktuelle oplevelser”.
Byens Netværk er et rigtigt godt sted at udvikle sit erhvervsmæssige netværk, på et uformelt plan, og holde sig ajour inden for byggeriets mange facetter. Dette kommer både virksomhed, kunder og samarbejdspartnere til gavn.


Marie Lundberg Hansen
Indehaver af Renoveringskonsulenterne ApS


www.renoveringskonsulenterne.dk

Altan-alferne april 2024

footer image byens netværk