print logo
Byens netværk

Thylander Malehåndværk

december 2011





Efter 10 år i Israel, hvor jeg primært har beskæftiget mig med restaurering af ejendomme fra 1800 tallet, samt Bauhaus byggerier i Tel Aviv området, har jeg for 4 år siden genstartet familiens traditionsbundne malefirma Thylander Malehåndværk.

Denne vinter er jeg gået sammen med Thomas Roe Eriksen, som jeg stod i lære med, samt Christian Krogh.

De kommer begge også med en stor erfaring i disse malinger efter ca. 25 års arbejde med restaurering og renoveringer i ind og udland.

Vi udfører eksklusivt malearbejde til den kræsne kunde, der lægger vægt på ”godt gammeldags håndværk” udført med eksklusive, specielle og udsøgte materialer, som taler for sig selv.



Linolie farver kan bruges ganske som almindelige lakfarver samt vægfarver, blot er der også her større krav til håndværkeren og planlægningen.

Mosfarver, kalkfarver, limfarver samt limfarver kræver en del viden for at kunne beherskes, men resultatet mener vi taler for sig selv.

Blandt andet har vi ene import af fantastiske italienske kalkfarver og kalk/marmor spartel produkter. Disse bruges både indvendigt og udvendigt. Produkter der ligeledes kan bruges på de fleste overflader.

Herudover udfører vi naturligvis diverse traditionelle maler- og dekorations opgaver så som marmorering, forgyldning og ådringer.



Vi har igennem tiden arbejdet for en lang række af kunder og projekter.
J. P. Hempels fond, Medicinsk Museion, C. F. Møllers Tegnestue, Gyldenholm Gods, Napoleon Bonaparte’s eksil bolig på Elba, Santa Cruza Kirken i Firenze, Italien, bystyret i Tel Aviv, Israel, restaurering af Bauhaus bygninger, Bank Leumi’s museum i Tel Aviv, Carlsbergs Vicitors Centre i Askelon, Israel, samt Arkitekt Ulrik Plesner.

Medlem af Byens Netværk fordi:
Vores mission er at fremme det gode malehåndværk - dette gøres bedst i samtale med andre og her er Byens Netværk en rigtig god platform.

www.peterthylander.dk

Altan-alferne april 2024

footer image byens netværk