print logo
Byens netværk

Grontmij

juni 2011






Grontmij- rådgivning i international klasse
Grontmij er en af Europas førende rådgivende ingeniør-virksomheder. Vi rådgiver inden for vand, energi, miljø, transport, byggeri og industri og tænker bæredygtighed ind i alle vores løsninger til gavn for vores kunder og samfundet som helhed. Vores ydelser spænder vidt - fra store vand- og energiprojekter til effektive og miljørigtige transportløsninger og udvikling af byer og grønne områder.

Vores kunder får:




Videndeling skaber værdi
Vores organisation er opbygget i business lines på tværs af landegrænser. På den måde kan vi udnytte vores viden og erfaringer optimalt og stille de bedste ekspertiser fra hele Europa til rådighed for vores kunders projekter – uanset hvor de skal gennemføres. Vi kender markedet globalt og lokalt og kan tilbyde rådgivningsydelser i international klasse med stærk lokal forankring.



Byliv med værdi for alle
Byudvikling er et af vores fokusområder. Størstedelen af verdens befolkning lever i byer, og flere flytter til. Det giver pres på ressourcer som rent vand, luft, energi og plads. Derfor har vi taget udfordringen op og hjælper med at udvikle byer, der skaber værdi for alle med respekt for mennesker og miljø og med 360 graders omtanke.



Vi er med i Byens Netværk
Som medlem af Byens Netværk får vi mulighed for at dele vores viden med andre fra samme branche og videreudvikle relationer til gavn for branchen. Samtidig tager vi pulsen på de tendenser, der præger byudviklingen og åbner op for den dialog, der er afgørende for fælles inspiration og forståelse af branchen.

www.grontmij.dk

BOGL marts 2024

footer image byens netværk