print logo
Byens netværk

HS Hansen

oktober 2010





Aluminiumsfacader, vindues- og dørsystemer fra HS Hansen
HS Hansen er førende på markedet inden for lukningsentrepriser i stål, aluminium og glas. Vi producerer desuden facader i ’structual glazing’ samt løsninger, der sikrer mod brand, støj og tyveri. Når det gælder beklædningsopgaver med aluminium, glas og skærmtegl er det også HS Hansen. Vi leverer professionel rådgivning, projektering og montering. Vore produkter er fremtidsorienterede og afspejler principper i et minimalistisk formsprog.

HS Hansen, der er en af Europas største samt mest avancerede vindues- og facadefabrikker, har egen produktion og dækker hele Skandinavien.

Fokus på energirigtige Hansen løsninger
HS Hansens mål er aktivt at medvirke til en samarbejdsform, der optimerer kundens muligheder for valg af design, funktion og økonomi. Derfor er det vor ambition, at vi så tidligt som muligt kommer med i byggeriets tilblivelsesfase.
Vi har erfaring i energibevaring, passiv solvarme, naturlig ventilation og dobbeltfacader. For os er partnering en faglig og professionel udfordring. HS Hansen har et stort udbud af løsninger, der er tilpasset individuel design, funktion og økonomi.



Nytækning hos HS Hansen er en levevej
HS Hansen har udviklet sit eget profilsystem i aluminium, stål og glas. Vi kan derfor tilbyde produkter med unik tilpasning til det enkelte design eller projekt. Vi udvikler og opdaterer løbende vore profilsystemer, så produkterne matcher de ideer, der udvikles på landets førende tegnestuer.

Med egne produktionsfaciliteter har vi både den nødvendige kapacitet og de særlige kompetencer, der er
nødvendige for udvikling af nye produkter. Vi følger markedet tæt og har fokus på at levere energirigtige løsninger.

Hansen UnitAl® modulopbygge facadeløsninger
Hansen UnitAl® er et unik system til modulopbyggede facader (unitised curtain walling). Med et minimalistisk design udviklet i samarbejde med arkitekter har systemet allerede revolutioneret markedet for facadelukninger. Såvel store som små byggerier har fået skåret betydeligt i deres oprindelige tidsplaner. Den øvrige aptering er igangsat væsentlig hurtigere, der er færre aktører og håndværkere på byggepladsen samtidig og bygherren får et lukket og afleveret hus langt tidligere. Flytning af timer fra byggeplads til et kontrolleret miljø på fabrik sikrer højeste kvalitet og minimerer gener fra vejrforhold.



Hansen UnitAl® kan også tilbydes til ovenlys
På projektet KPMG i København tog hvert hejs et element på 3 x 6 meter, og de 18 m² store og 100 % præfabrikerede elementer kunne lukke de 3.500 m² ovenlys på rekordtid!

HS Hansen er en del af HansenGroup med en stolt historie der strækker sig mere end 100 år tilbage. Baseret i Lem ved Ringkøbing har HS Hansen været en del af et lille stykke Danmarks historie.

Derfor er vi medlem af Byens Netværk
Vi er medlem af Byens Netværk af flere grunde. Dels for gennem netværket at udbrede kendskabet til HS Hansen og Hansen Group i al almindelighed, men også fordi vi tror på, at vi i fremtiden som virksomhed kan skabe kunder og relationer gennem netværk frem for, altid at skulle konkurrere på den mere traditionelle måde ”The hard way”.

H.S.Hansen a/s,
Bredgade 4,
6940 Lem
t:+45 96 75 11 00
www.hsh.dk

Altan-alferne april 2024

footer image byens netværk