print logo
Byens netværk

37 GRADER

januar 2010



37 Grader - mundtlig kommunikation: Kurser & rådgivning i retorik

Hvad kan konkurrere med ordets magt?
En god tale inspirerer folk og gør dem klogere! En god tale motiverer medarbejderne! En god tale beroliger aktionærer og samarbejdspartnere!



37 GRADER er en virksomhed, der har specialiseret sig i alle aspekter af mundtlig kommunikation – taler, foredrag, mødeledelse, klientsamtaler, storytelling, dramaturgi, argumentation, networking og præsentationsteknik.

’En vis mand taler, fordi han har noget at sige. Et fjols taler, fordi han er nødt til at sige et eller andet…’ - Platon



Det har aldrig været nemmere at komme til orde, end det er i dag! Twitter, Facebook, blogs, youtube og alle mulige andre elektroniske platforme gør, at mulighederne for at ytre sig er utallige… Men det er stadig svært at konkurrere med det talte ord, fordi vore vigtigste kontakter bliver til i det konkrete møde med et andet menneske. Vi bliver fascineret af en, der engageret taler for sin sag, vi møder et interessant menneske til en fest, eller vi bliver ringet op af en potentiel samarbejdspartner…. Kort sagt: Den, der har noget på hjerte og taler godt, fascinerer os og har nemmere ved at nå bredt ud med sit budskab!

’Du kan komme langt længere med et venligt ord og et gevær, end du kan med et venligt ord alene… ’ Al Capone


37 GRADER går ikke helt lige så langt som Al Capone, men vores speciale er at rådgive dig i, hvordan du kommer klart igennem med dit budskab. Vi har stor respekt for din faglighed, men vi er heller ikke bange for at udfordre dig og få dig til at se dig selv og din måde at kommunikere på fra nye vinkler!



37 GRADER består af Janus Beyer, Anne Løhndorf, Michael Lykke og Tanja Juul Christiansen, der alle er uddannede retorikere fra Københavns Universitet.

Vi melder os ind i BYENS NETVÆRK, fordi vi mener, at vi kan bidrage konstruktivt med vor retoriske viden og ekspertise. Vi glæder os til at blive inspireret og ser frem til at møde nye spændende samarbejdspartnere!

Læs mere på www.37grader.dk

BOGL marts 2024

footer image byens netværk