print logo
Byens netværk

Skab værdi via netværk - besøg hos Logik & Co



Fotoreportage

Trænger du til at få støvet dine netværksevner af efter en lang, mørk vinter? Så har du muligheden nu. Mød dine netværkskollegaer til årets første B2B netværksarrangement.

Vi besøger Logik & Co som er et fremadstormende københavnsk entreprenørfirma, der adskiller sig betydeligt fra kollegerne i branchen. Her vil daglig leder Balder Johansen fortælle om det specielle byggefirma og deres helt særlige tilgang til kvalitet, bæredygtighed og social ansvarlighed. Logik & Co er fondsejet og drives kollektivt af medarbejderne. Med undtagelse af lærlingene får alle det samme i løn – også chefen.

Balder Johansen vil også komme ind på hvordan Logik & Co skaber mere værdi via netværk. Selvom strukturen er anderledes, så klarer firmaet sig på lige fod med andre entreprenører, løfter komplicerede projekter og får stadig flere og større byggesager på referencelisten.

I november sidste år modtog firmaet Erhvervslivets Ridderkors fra Det Nationale Netværk for Virksomhedsledere. Valget faldt på Logik & Co for den ”helhedsorienterede indsats og moderne tilgang til arbejdet med social ansvarlighed,” og et socialt engagement, som ”gennemsyrer hele virksomheden som en grundholdning,” som komitéen formulerede det i sin begrundelse.

Dagens program vil derudover byde på flere muligheder for at udvikle gode teknikker til godt netværk. Har du f.eks. tænkt over hvordan din elevatortale præsenterer dig og dit firma? En elevatortale skal på få minutter fortælle hvem du er, hvad du gør og hvad du vil. Vi hjælper hinanden med at blive skarpere på, hvordan vi præsentere os over for nye kunder. Husk visitkort!
 



Program

  • 14:30
    Velkommen v/ Nanna Jardorf, Byens Netværk
  • 14:35
    Netværk
  • 15:00
    Logik & Co - et entreprenørfirma med socialt engagement
  • 16:00
    Netværk Bliv skarpere på din elevatortale
  • 16:30
    Netværk og forfriskninger
  • 17:00
    Arrangementet slutter

Praktisk information

Dato og tid

14/04 2011 14:30 - 17:00

Adresse

Ryesgade 23
2200 København N

Mødested

LOGIK & CO.

Kontakt


Praktisk information

Dato og tid

14/04 2011 14:30 - 17:00

Adresse

Ryesgade 23
2200 København N

Mødested

LOGIK & CO.

Kontakt


footer image byens netværk