print logo
Byens netværk

Besøg i Center for Bygningsbevaring i Raadvad



Fotoreportage

Administrerer og vedligeholder du fredede og/eller bevaringsværdige ejendomme og har du spørgsmål til vedligeholdelse, drift og udvikling? Byens Netværk inviterer sammen med Kulturstyrelsen og Center for Bygningsbevaring til en eftermiddag med dialog om benyttelse og beskyttelse af de fredede bygninger.

Administrerer du fredede ejendomme, hvor alle bygningsarbejderne skal forhåndsgodkendes af Kulturstyrelsen og skal bygningerne samtidig kunne anvendes og udvikles som almindlige drifts- og udlejningsboliger og drives på almindelige markedsvilkår?

Administrerer du bevaringsværdige bygninger og vil du gerne orienteres om et redskab til at klarlægge bevaringsværdierne i ejendommene, så fremtidig sagsbehandlinger kan foregå smidigt og tidsbesparende. Så er dette eftermiddagsarrangement måske interessant for dig.

Eftermiddagsarrangementet giver en introduktion til de begreber og metoder, som knytter sig til bygnings- og vedligeholdelsesarbejder på de fredede bygninger og til ”lov, ret og pligt” omkring håndteringen og arbejdet med at vedligeholde og udvikle af fredede- og bevaringsværdige bygninger. Metoderne belyses ved hjælp af cases og eksempler fra centerets materialesamling.

Center for Bygningsbevaring i Raadvad er et videncenter for håndværk og bygningsbevaring, der har specialiseret sig i fredede og bevaringsværdige bygninger og kulturmiljøer.
 



Program

  • 15:00
    Velkomst og introduktion til Center for Bygningsbevaring. v/Centerleder, adjungeret professor Arne Høi. Center for Bygningsbevaring.
  • 15:20
    Kulturstyrelsens sagsbehandling. (Dialogbaseret sagsbehandling – Hvordan sikrer vi at bygningerne kan benyttes og udvikles?) v/chefkonsulent Birte Skov, Kulturstyrelsen
  • 16:00
    Pause
  • 16:15
    Bevaring og udvikling/ projektering med udgangspunkt i fredningsværdierne og det gode håndværk. v/Arne Høi og Bygningssynsleder Hans Jørgen Hansen, Center for Bygningsbevaring
  • 17:30
    Netværk og forfriskning i Dansk Arkitektur Centers boghandel
  • 18:00
    Tak for idag

Praktisk information

Dato og tid

03/03 2014 15:00 - 18:00

Adresse

Center for Bygningsbevaring Raadvad 40
2800 Kongens Lyngby

Kontakt


Praktisk information

Dato og tid

03/03 2014 15:00 - 18:00

Adresse

Center for Bygningsbevaring Raadvad 40
2800 Kongens Lyngby

Kontakt


footer image byens netværk