print logo

Julenetværksbar 2017 - Aflyst

 

Julenetværksbaren er aflyst. Vi håber i stedet at se dig til vores festlige nytårskur den 5. januar 2018, som det vrimler ind med tilmeldinger til. Du kan læse mere og tilmelde dig her.

 

Advokatfirmaet DLA Piper er løbet med julenetværksbar-stafetten og inviterer indenfor i deres kontor på Rådhuspladsen.

Kom og ønsk dit netværk god jul og på gensyn i det nye år. Vi gentager succesen og inviterer igen i år til julenetværksbar uden nogen anden dagsorden end at vi skal netværke og lære hinanden endnu bedre at kende – og måske komme i julestemning. Tag en kollega under armen og kom med til julenetværksbar hos DLA Piper (tidl. Lett Advokater) i deres flotte lokaler med udsigt over Rådhuspladsen.

Netværksbar-stafet
Julenetværksbaren finder igen i år sted hos et af vores medlemmer, nemlig advokatfirmaet DLA Piper, som dermed er med til at føre den fine, nye tradition med en netværksbar-stafet videre. Sidste år var det byggefirmaet LOGIK & CO., som inviterede indenfor.

Vi krydrer eftermiddagen med masser af julestemning og serverer øl, vin, vand og juleknas. Medlemmer, samarbejdspartnere, kommende medlemmer og venner af Byens Netværk: Kom og vær med og mød nye og gamle kolleger fra branchen.

Julenetværksbaren er aflyst. Vi håber i stedet at se dig til vores festlige nytårskur den 5. januar 2018, som det vrimler ind med tilmeldinger til. Du kan læse mere og tilmelde dig her.

Program

  • 15:30 Julenetværksbaren åbner – velkommen hos DLA Piper på Rådhuspladsen
  • Netværk og julehygge
  • 18:00 Netværksbaren lukker - tak for idag og god jul!

Hvor/Hvornår

Dato og tid:

08/12 2017 15:30 - 18:00

Adresse:

DLA Piper, Rådhuspladsen 4, 1550 København V

Kontaktinfo:

mvs@byensnetvaerk.dk

Deltagerantal

80

Mødested

I DLA Pipers mødelokaler

Telefon

23450221

footer image byens netværk