print logo

Urbanized – biograftur med Byens Netværk


Arrangementet er fyldt op. Send en mail til info@byensnetvaerk.dk hvis du vil på venteliste.

Byens Netværk inviterer en tur i biografen til forestillingen ”Urbanized” – en dokumentar om design af verdens byer.

Deltagerliste (opdateret 24.10.17)

Urbanized er en dokumentarfilm, som henvender sig til alle med interesse for arkitektur, byplanlægning, kultur og skabelsen af et bæredygtigt samfund.

Urbanized handler om byernes design. Med refleksioner fra nogle af verdens førende arkitekter, byplanlæggere, politikere, bygherrer og tænkere undersøger filmen udfordringer og strategier bag byernes design. Hvem har lov til at forme vores byer, og hvordan gør de det? Ved at udforske et mangfoldigt udvalg af bydesignprojekter rundt omkring i verden sætter Urbanized rammen for en global diskussion af byernes fremtid.

Filmen er instrueret af Gary Hustwit i 2011 og indgår i kulturprojektet URBANE, der forløber over otte udvalgte onsdage i Gloria Biograf.

Dialog og netværk er det overordnede mål for projektet, når samfundet deler ideer, koncepter, erfaringer og har mulighed for at integrere mellem discipliner, universiteter og felter, der til sidst forener vores byrum.

Urban betyder ”at tilhøre og relatere sig til byen”. Det gør vi i Byens Netværk og vi glæder os til at se filmen med en kreds af by-entusiaster.

Vores arrangement er del af kultureventen URBANE, som efter forestillingen serverer drinks og snacks og sætter rammen for en debat om filmen. The Connectors Society vil være en del af arrangementet.

Mere filmomtale:
http://www.rogerebert.com/reviews/urbanized-2011
https://www.youtube.com/watch?v=6jpN8kI0-pYArrangementet er fyldt op. Send en mail til info@byensnetvaerk.dk hvis du vil på venteliste.Program

 • 16:45
  Vi mødes indenfor i Gloria Biograf – se efter de orange poser
 • 17:00
  Vi ser film
 • 18:25
  Vores arrangement er del af kultureventen URBANE, som efter forestillingen serverer drinks og snacks og sætter rammen for en debat om filmen.
 • 19:00
  Arrangementet slutter

Praktisk information

Dato og tid

25/10 2017 16:45 - 18:45

Adresse

Rådhuspladsen 59
1550 København V

Deltagerantal

30

Mødested

Gloria Biograf & Café

Kontakt

lfi@byensnetvaerk.dk
Lisbet Fibiger 22346629

Praktisk information

Dato og tid

25/10 2017 16:45 - 18:45

Adresse

Rådhuspladsen 59
1550 København V

Deltagerantal

30

Mødested

Gloria Biograf & Café

Kontakt

lfi@byensnetvaerk.dk
Lisbet Fibiger 22346629

footer image byens netværk