print logo

Byggepladsbesøg i Falkoner Centret


Kom med på byggepladsbesøg i Falkoner Centret, hvor man lige nu er i gang med en omfattende renovering. Når byggeriet er færdigt i 2019, er det planen, at hotellet skal rumme 334 værelser, restaurant, cafe, konference samt entertainment og være en langt mere integreret del af det Frederiksbergske bybillede end det tidligere har været.

Deltagerliste
Fotoreportage

Falkoner Centret er et af Frederiksbergs modernistiske vartegn. Bygningen blev oprindeligt opført i 1955 og er tegnet af Ole Hagen, der også stod for Frederiksbergs to andre klassiske højhuse, Domus Vista og Codanhus.

Håndværkere knokler i disse dage med at renovere og tilbygge tusindvis af etagemeter i Falkoner Centret. Arbejdet begyndte i foråret 2017 og skal være færdigt i sommeren 2019, hvor Scandic, der driver hotel-, kongres- og kulturcentret, kan byde gæster velkommen i nye og moderniserede omgivelser.

Upcycling af facade
Som en del af projektet bliver facaden ud mod Falkoner Allé samt dele af Howitzvej og Sylows Allé genanvendt. De velkendte rustfrie stålplader pilles ned, forarbejdes og sættes op igen, men nu i en ny valset og overfladebehandlet udgave med en ny varmere glød. Denne form for upcycling-proces er med til at spare på byggematerialerne under renoveringen.

Tillidsfuldt samarbejde og tidlig involvering
Projektet følger indtil videre tidsplanen, og spørger man de involverede parter, skyldes det i høj grad et tillidsfuldt samarbejde og en tidlig involvering af alle parter på projektet. Det sker på et fælles projektkontor der er etableret i ejendommen, hvor fire aktører sidder tæt på hinanden og arbejder: Bygherrerepræsentanter fra ATP Ejendomme, bygherrerådgivere fra NIRAS, rådgivende ingeniører og entreprenører fra NCC og arkitekter fra Arkitema. Nærværet skaber tillid, og det giver en bedre kvalitet. Det er særlig vigtigt i et komplekst byggeri som Falkoner Centret, der stammer fra 1950’erne og har været ombygget flere gange, og hvor der desuden er flere lejere at tage hensyn til under renoveringen.

Kom med på byggepladsbesøg og hør bl.a. bygherren ATP Ejendomme fortælle om den omfattende renovering, ombygning og tilbygning, der er udformet af Arkitema sammen med Lendager Arkitekter og udføres af NCC.

Vigtigt: Da det er et byggepladsbesøg, skal vi bære sikkerhedsudstyr. Medbring derfor din egen hjelm samt sikkerhedssko.Arrangementet er fuldt booket. Send en mail til mvs@byensnetvaerk.dk hvis du vil på venteliste.
 Program

 • 15:30
  Velkommen v/ Byens Netværk
 • 15:40
  Om renoveringen af Falkoner Centret v/ projektchef Mette Munkedal Tange, ATP Ejendomme.
 • 15:55
  Om projektets samarbejdsform: Integreret Byggeri v/ Mette Munkedal Tange, ATP Ejendomme og John Strands Petersson, NCC
 • 16:10
  Rundvisning på byggepladsen v/ John Strands Petersson, NCC?
 • 17:10
  Afslutning og networking med en forfriskning
 • 17:30
  Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

04/04 2018 15:30 - 17:30

Adresse

Sylows Allé 7
2000 Frederiksberg

Deltagerantal

35

Mødested

Vi mødes ved Sylows Allé 7, ved siden af sceneporten i Falkoner Centret

Kontakt

hsl@byensnetvaerk.dk
Henriette 23344601

Praktisk information

Dato og tid

04/04 2018 15:30 - 17:30

Adresse

Sylows Allé 7
2000 Frederiksberg

Deltagerantal

35

Mødested

Vi mødes ved Sylows Allé 7, ved siden af sceneporten i Falkoner Centret

Kontakt

hsl@byensnetvaerk.dk
Henriette 23344601

footer image byens netværk