print logo

Byens Netværk holder Housewarming

 

Byens Netværk holder flyttedag. Det fejrer vi med en festlig Housewarming fredag den 23. november, hvor vi sammen vil indvie de nye rammer i Fæstningens Materialgård lige ved siden af BLOX. Vi starter op kl. 16, hvor vi byder velkommen med skønne orange signaturdrinks, cool rytmer fra Testmann Jazz, kulørte lamper i træerne og den gode stemning fra dit allerbedste netværk. Vi glæder os til en festlig dag, hvor vi sammen tager hul på et nyt kapitel i Byens Netværks historie.

 

Deltagerliste
Fotoreportage
Film med kort tilbageblik fra dagen
 

Luk fuld beskrivelse

Byens Netværk er vokset ud af de gamle lokaler på Strandgade og rykker nu til Fæstningens Materialgård, hvor vi bliver en del af det livlige innovationsmiljø omkring BLOXHUB. Vi glæder os til at dele stedet med jer og inviterer derfor til en housewarming, hvor vi sammen tager hul på et nyt kapitel i Byens Netværks historie.

Alle er velkomne fra kl. 16, og vi glæder os til at fejre dagen med nye og gamle medlemmer, samarbejdspartnere, branchekolleger og øvrige venner af huset. Deltagelse i Housewarmingen er gratis for alle, så tag gerne en ven, kollega eller samarbejdspartner under armen og kom og fest med dit gode netværk.

Housewarmingen finder sted i Fæstningens Materialgård, hvor vi sammen vil varme op i den hyggelige gårdhave og det tilstødende festlokale Los Angeles. Husk varmt tøj og højt humør!

 

NB: Kommer du i bil, er det muligt at finde parkering i det underjordiske parkeringsanlæg ved Christians Brygge. Adresse: Vester Voldgade 129, 1552 København.

 

Foto: Thorbjørn Hansen, Kontraframe

 

 Program

  • 16:00 Velkomst, drinks og petit fours i Fæstningens Materialgård
  • 18:00 Tapas, vin, musik og mere netværkshygge...
  • 20:00 Tak for idag

Praktisk information

Dato og tid

23/11 2018 16:00 - 20:00

Adresse

Frederiksholm Kanal 30
1120 København K

Deltagerantal

250

Mødested

Gårdhaven i Fæstningens Materialgård

Kontakt

sfo@byensnetvaerk.dk
Shuki Foighel 3145 5374

Praktisk information

Dato og tid

23/11 2018 16:00 - 20:00

Adresse

Frederiksholm Kanal 30
1120 København K

Deltagerantal

250

Mødested

Gårdhaven i Fæstningens Materialgård

Kontakt

sfo@byensnetvaerk.dk
Shuki Foighel 3145 5374

footer image byens netværk