print logo

Sejlende netværksbar - kursen er sat mod Sydhavnen


Byens Netværk stævner ud på en sejlende netværksbar med kurs mod Sydhavnen. Nyd en hyggelig og uformel eftermiddag på vandet sammen med dit netværk - og få indblik i udviklingen af Sydhavnen og områdets mange nye byggeprojekter.

Deltagerliste
Fotoreportage

Byens Netværk inviterer igen til sejlende netværksbar. Tag med på en hyggelig tur på vandet med fokus på uformelt netværk og på at lære hinanden endnu bedre at kende. Kursen er sat mod Sydhavnen - glæd dig til at se nærmere på et af Københavns største byudviklingsområder fra vandsiden. Med om bord har vi en række aktører, som undervejs fortæller om Sydhavnens udvikling og om nogle af de forskellige byggeprojekter, der er på vej i området.

Sydhavnen
Sydhavnen gennemgår netop nu en enorm udvikling, og den tidligere industrihavn er blevet et af Københavns største byudviklingsområder. I dag er det “nye” og det “gamle” Sydhavnen adskilt af Sydhavnsgade, der også er en af de største trafikårer ind til København, og som nu deler bydelen i to - en side med en af landets højeste gennemsnitlige husstandsindkomster og en anden med en af landets laveste. En række aktører og interessenter arbejder for en positiv udvikling af et samlet Sydhavnen og for at udnytte de ressourcer, der findes i både den nye og den gamle bydel.

På sejlturen skal vi høre om Sydhavnens udvikling og om nogle af de byggeprojekter som findes i området. Du kan bla. møde:

  • Øystein Leonardsen, som er kvartermanager i Områdefornyelse Sydhavnen.
  • Lars Strand, Erhvervskoordinator AKB, København, som arbejder med 'Strategisk erhvervsudlejning' i Sydhavnen.
  • Jesper Koefoed-Melson, GivRum, som sammen med et netværk af lokale aktører og interessenter har været drivkraft i at iværksætte en kulturel udvikling af erhvervsområdet Industritrekanten.
  • Anna-Maria Paamand, Projektudviklingschef i  NPV A/S, som netop nu er ved at udvikle flere byggerier i området Enghave Brygge.


Medlemmer, samarbejdspartnere, kommende medlemmer og venner af Byens Netværk: Tag en kollega under armen og kom og mød nye og gamle bekendte fra branchen, samtidig med at vi nyder det forhåbentlig gode forårsvejr og vores smukke by fra en af de allerbedste vinkler – nemlig fra vandet!

Deltagelse er gratis for alle - medlemmer såvel som potentielle nye medlemmer - men tilmelding er nødvendig.

Fotos er fra vores sidste sejlende netværksbar i september 2016.
 

Vi gør opmærksom på, at vi pr. d. 4. april 2018 indfører muligheden for at sende et no-show-fee på 400,- DKK ekskl. moms ifm. udeblivelse fra vores arrangementer. No-show-fee kan blive opkrævet, hvis du udebliver fra arrangementet uden at melde afbud til os. Al eventuel indtægt fra no-show-fees går til kommende arrangementer.Program

  • 15:45 Velkommen v/ Byens Netværk
  • 16:00 Sejlende netværksbar med kurs mod Sydhavnen. Undervejs er der oplæg om udviklingen og aktuelle projekter i bydelen.
  • 17:30 Turen slutter igen på Standgade. Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

02/05 2018 15:45 - 17:30

Adresse

Strandgade 27B
1401 København K

Deltagerantal

100

Mødested

Vi mødes ved kajen/anløbsbroen bag ved Gammel Dok, Strandgade 27B

Kontakt

hsl@byensnetvaerk.dk
Henriette 23344601

Praktisk information

Dato og tid

02/05 2018 15:45 - 17:30

Adresse

Strandgade 27B
1401 København K

Deltagerantal

100

Mødested

Vi mødes ved kajen/anløbsbroen bag ved Gammel Dok, Strandgade 27B

Kontakt

hsl@byensnetvaerk.dk
Henriette 23344601

footer image byens netværk