print logo

CopenHill - Skibakken på toppen af Amager Ressourcecenter

Arrangementet er lukket for tilmelding. Hvis du ønsker at komme på venteliste, så send en e-mail til Shuki Foighel på sfo@byensnetvaerk.dk 

Stå på ski på toppen af et energianlæg, der nedenunder producerer miljøvenlig energi med den nyeste teknologi. Løb om kap med dine venner op ad et stejlt bjerglandskab og pust ud i caféen med udsigt over landets hovedstad i 85 meters højde, mens skorstenen pumper hvid, ren damp 30 meter over dig.

CopenHill - tagparken på taget af Amager Ressourcecenter nærmer sig sin åbning. Vi tager turen til toppen for at se og høre om projektet.

 

Deltagerliste 

Fotoreportage

Luk fuld beskrivelse


Amager Bakke er et unikt projekt, hvor kombinationen af forbrændingsteknologi og tagpark ikke er set før noget sted i verden. Byggeriet er tegnet af BIG og har tiltrukket sig stor national og international opmærksomhed som et eksempel på, hvordan industri og rekreative tilbud kan gå hånd i hånd.

ARC er bygherre for selve bygningen Amager Bakke og stiller sin tagflade til rådighed for Fonden Amager Bakke, der opfører det rekreative areal. Fonden har efter udbud valgt sin operatør, Copenhill A/S, til at drive det rekreative areal.

CopenHill
Når tagparken CopenHill åbner, vil man både kunne vandre, løbe, klatre og ikke mindst stå på ski op og ned ad forbrændingsanlægget.

Som udgangspunkt bliver det gratis for alle at tage en tur op på bygningsbjerget, og man er heller ikke tvunget til at få pulsen op af andet end begejstring over udsynet deroppe. Der er nemlig elevator direkte til Amager Bakkes højeste punkt, 85 meter over gadeniveau.

De mere aktive kan tage den lange trappe langs bakkens kant, bjergløbe i landskabet ved siden af pisterne, komme til tops med ski på fødderne via transportbånd og lift – eller man kan klatre hele vejen op ad siden på Nordeuropas højeste klatrevæg og kravle ind ad ét af de smalle vinduer øverst.

Der bliver desuden etableret en café på toppen af bakken samt et skicenter forneden, som indeholder afterskibar, skibutik og skiudlejning.

Vigtigt: Det er et byggepladsbesøg og du skal selv medbringe sikkerhedssko. Vi kan låne hjelm og vest på stedet.

Fotokreditering: Christoffer Regild

Vi forbeholder os retten til at sende et no-show-fee på 400,- DKK ekskl. moms ifm. udeblivelse fra vores arrangementer. No-show-fee kan blive opkrævet, hvis du udebliver fra arrangementet uden at melde afbud til os.Program

  • 14:30 Vi mødes i Skicenteret. Velkommen v/ Victor Walbom, CopenHill A/S, Bo Steen Mikkelsen, ARC og Byens Netværk
  • 15:00 ”Bjergbestigning” – vi går en tur op ad CopenHill og hører om projektet. (I tilfælde af dårligt vejr tager vi elevatoren op)
  • 16:30 Tilbage til Skicenteret
  • 17:00 Hvorfor en skibakke på taget af ARC? Lidt om ideen bag projektet og om Amager Ressourcecenters nye besøgscenter v/ Bo Steen Mikkelsen, ARC
  • 17:30 Afterski og netværk (en sodavand og hyggeligt samvær i caféen i skicenteret)
  • 18:00 Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

21/02 2019 14:30 - 18:00

Adresse

Vindmøllevej 6
2300 København S

Deltagerantal

75

Mødested

Vi mødes i Skicenteret

Kontakt

mvs@byensnetvaerk.dk
Mathilde mobil: 23450221

Praktisk information

Dato og tid

21/02 2019 14:30 - 18:00

Adresse

Vindmøllevej 6
2300 København S

Deltagerantal

75

Mødested

Vi mødes i Skicenteret

Kontakt

mvs@byensnetvaerk.dk
Mathilde mobil: 23450221

footer image byens netværk