print logo

Kunst i byrummet - cykeltur med Thomas Pålsson


Tag med på cykeltur rundt i København, hvor vi kigger nærmere på kunst og udsmykning af byens rum og vægge - både på den formelle udsmykningskunst, gadekunsten og de mange gråzoner, sammenstød og overlap.

Turen guides af billedkunstner med baggrund i graffiti og gadekunst, Thomas Pålsson, som giver os nogle af historierne bag byens "talende vægge".

Deltagerliste
Fotoreportage

Luk fuld beskrivelse

Væggene kan tale!
Vi kender allesammen den ældgamle vending “Hvis vægge kunne tale”. Det rette blik på byen afslører, at det kan de i dén grad. Byrummets flader er fyldt med tegn, udvekslinger og udtryk. Formelle, sanktionerede kunstværker og ytringer såvel som uformelle og ulovlige. Byen er tæt tatoveret som en gammel sømand med ligeså varierende visuelle aftryk. Der er interessante historier overalt på murstenene, hvis man har øje for dem. Der arbejdes uden hovedarkitekt på dette spraglede kludetæppe konstant både i fuldt dagslys og i nattens mulm og mørke med friheden på højkant. Alt dette giver karakter og identitet til byrummet - særligt når arbejdet er veludført - og vi finder både spor af historien, politiske kommentarer til samtiden, interessante kunstneriske greb og unikke udtryk fra mange forskellige afsendere i denne sammenkogte ret med rigeligt krydderi.

Byens Netværk inviterer på en cykeltur rundt i København sammen med Thomas Pålsson for at kigge nærmere på de talende vægge og høre historierne bag.

Thomas Pålsson er billedkunstner med baggrund i graffiti og gadekunst og med speciale i større inddragelsesbaserede udsmykningsprojekter. Han har bl.a. arbejdet med By & Havn, AKB/KAB, Boligkontoret Danmark, diverse Områdefornyelser og en lang række uddannelsesinstitutioner, virksomheder og private. Thomas har desuden en aktiv formidlingspraksis med foredrag, workshops og undervisning - herunder bl.a. igennem de seneste 10 år på Kunstakademiets Designskole."Vi runder turen af over en kop kaffe og uformel snak i kunstnerens værksted i Nordvestkvarteret.


OBS: Turen er en cykeltur. Du skal selv medbringe cykel.


Fotos: Thomas Pålsson


Vi forbeholder os retten til at sende et no-show-fee på 400,- DKK ekskl. moms ifm. udeblivelse fra vores arrangementer. No-show-fee kan blive opkrævet, hvis du udebliver fra arrangementet uden at melde afbud til os.Program

  • 16:00 Vi mødes på bagsiden af Søpavillionen ved kanten af Peblinge Sø. Velkommen v/ Thomas Pålsson og Byens Netværk
  • 16:10 Cykeltur rundt i byen - husk at du selv skal medbringe cykel
  • 17:15 Vi slutter turen af over en kop kaffe og uformel snak i Thomas' værksted på Rentemestervej 62 (baghuset)
  • 18:00 Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

03/04 2019 16:00 - 18:00

Adresse

Gyldenløvesgade 24
1369 København

Deltagerantal

30

Mødested

Vi mødes på bagsiden af Søpavillionen ved kanten af Peblinge Sø. Du skal selv medbringe cykel.

Kontakt

mvs@byensnetvaerk.dk
Mathilde mobil: 23450221

Praktisk information

Dato og tid

03/04 2019 16:00 - 18:00

Adresse

Gyldenløvesgade 24
1369 København

Deltagerantal

30

Mødested

Vi mødes på bagsiden af Søpavillionen ved kanten af Peblinge Sø. Du skal selv medbringe cykel.

Kontakt

mvs@byensnetvaerk.dk
Mathilde mobil: 23450221

footer image byens netværk