print logo

Studielandsbyen 'Wooden Village'


Knap 200 studerende flytter ind i CPH Villages nye studielandsby på Vesterbro, der har fået tilnavnet 'Wooden Village', da studieboligerne opføres i træ. Vi ser den første færdigetablerede etape af byggeriet, næste etape der er undervejs og hører om CPH Villages vision om at bygge og drive modulære studielandsbyer.  

Deltagerliste (opdateret 03.09.2020)

BEMÆRK AT ARRANGEMENTET ER AFLYST - NY DATO UDMELDES SENERE

Luk fuld beskrivelse

Området ved DSBs gamle baneterræn ved Otto Busses Vej er en af Københavns skjulte perler. Og snart kan de første studerende flytte ind i CPH Village Vesterbro. ’Wooden Village’, som de studerende har døbt byen, er en ”studielandsby” af modulære studieboliger i træ. Tæt på områdets vilde natur og samtidig et stenkast fra byens pulserende liv.

CPH Village har tidligere bygget studieboliger på Refshaleøen. Nu er turen kommet til Vesterbro, hvor knap 200 studerende får adresse. Byggeriet opføres i etaper, og de første studerende flytter ind i september, så vi ser både de færdige boliger og næste etape, som er undervejs.  

Hvor studieboligerne på Refshaleøen er bygget i stål og aluminium, så er materialet denne gang træ, som er valgt ud fra CPH Villages arbejde med bæredygtigt byggeri, og fordi det passer godt til beliggenheden med både naturen og DSBs gamle trælader som nærmeste nabo.

Grunden, som studieboligerne opføres på, er udlejet af DSB til CPH Village i 10 år. Modulerne er derfor konstrueret til at kunne skilles ad, flyttes og genetableres på andre bynære arealer. Enten som studieboliger eller til anden anvendelse, når lejeperioden ophører.

Hvert modul består af et værelse med tekøkken og et fælles bad. Derudover er der et fælleshus med fælleskøkken og -vaskeri samt terrasser og udearealer.

Om CPH Village
CPH Village bygger og driver modulære studielandsbyer. Målet er at skabe de bedste rammer for at bo – både for mennesker og for miljøet. Over tre år er planen at udvikle og drive 2.500 socialt, økonomisk og miljømæssigt bæredygtige boliger i København.

 

VIGTIGT. Du skal selv medbringe sikkerhedsudstyr (hjelm og sikkerhedssko), da en del af byggeriet er på byggeplads. Vedr. corona

  • Vi tager selvfølgelig forbehold for på dagen aktuelle restriktioner og forhold omkring forsamling grundet corona
  • Vi medbringer håndsprit
  • Vi holder behørig afstand
  • Du skal ikke komme, hvis du føler dig syg


Vi forbeholder os retten til at sende et no-show-fee på 400,- DKK ekskl. moms ifm. udeblivelse fra vores arrangementer. No-show-fee kan blive opkrævet, hvis du udebliver fra arrangementet uden at melde afbud til os.Program

  • 16:00 Velkomst v/ Byens Netværk
  • 16:05 Vi ser og hører om CPH Village Vesterbro v/ Frederik Noltenius Busck, Co-founder, CPH Village
  • 17:00 Netværk og forfriskning
  • 17:30 Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

08/09 2020 16:00 - 17:30

Adresse

Otto Busses Vej 101
2450 København SV

Deltagerantal

40

Kontakt

kbe@byensnetvaerk.dk
Katja mobil: 20841973

Praktisk information

Dato og tid

08/09 2020 16:00 - 17:30

Adresse

Otto Busses Vej 101
2450 København SV

Deltagerantal

40

Kontakt

kbe@byensnetvaerk.dk
Katja mobil: 20841973

footer image byens netværk